Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

Wintersport kassakorting met TUI van wel 50,-

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Van plan om met de winter op vakantie te gaan? Met TUI kunt u nu tijdelijk profiteren van een leuke extra kassakorting op een geselecteerd aantal bestemmingen. Het gaat hierbij om diverse vakanties in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Duitsland waar u nu tijdelijk een extra kassa korting krijgt van 50,- per kamer. Normaal gesproken zeggen we bij een last minute wees er snel bij want op = op, maar in dit geval zeggen we dat ook bij deze vroegboek kortings actie!

Lekker naar de Alpen op wintersportvakantie met een extra korting is altijd mooi meegenomen toch. Bekijk hier alle beschikbare accommodaties van TUI.

tui-vroegboekkorting-wintersport

TUI is vooral bekend om zijn reclames naar diverse zonbestemmingen, maar ze zijn veel meer dan dat. Voor uw winter (sport) vakantie kunt u namelijk ook prima bij TUI terecht. Een vakantie bij TUI boeken is kiezen voor de kwaliteit en garanties waarmee TUI zo bekend is geworden. Eenvoudig online uw vakantie boeken met de vroegboekkorting en daarbij ook nog eens een gratis skipas? Dat klinkt wel heel interessant toch.

 

Vroegboekkorting
   Vroegboekkorting
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0
   Shopping cart