Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

Lavida travel

Kent u Lavida travel al? Lavida travel is een jong reisbureau welke in 2010 begonnen is door de zussen Carlijn en Femke Evers welke in een paar jaar tijd flink gegroeid is. Dit komt voornamelijk door de prijsgarantie die u krijgt, het ruime aanbod aan diverse vakanties en hun uitstekende service. Omdat Lavida travel een reisbureau is kunt u hier reizen boeken van diverse reisorganisaties. Het huidige aanbod aan reizen komt van de reisorganisaties Neckermann reizen, Holland International (TUI), Isropa, Floow, Club Med, Solfly en Sunair. Met een ruim aanbod aan vakanties, de Lavida vroegboekkorting acties en diverse andere leuke kortingen van tijd tot tijd is een vakantie boeken via dit online reisbureau zeker een aanrader. Omdat ze bij Lavida travel ook de wat kleinere reisorganisaties in hun assortiment hebben vind u hier ook bijzondere reizen terug welke u nergens anders terug vind.

Bekijk hier het volledige aanbod aan Lavida vakanties <<<====

Over Lavida travel

Het bedrijf Lavida travel is opgericht door de zusjes Carlijn en Femke Evers in 2010 en bestaat inmiddels uit 9 medewerkers. Ze zijn een reisbureau gestart vanuit de online gedachte en dat merk je in veel zaken. U word namelijk uitstekend geholpen op de website zelf bij het plaatsen van een boeking met diverse tips, maar ze zijn ook goed bereikbaar en altijd bereid om een persoonlijke offerte op maat te maken zonder dat de prijs in 1 keer drie keer over de kop gaat. Ze weten namelijk als geen ander dat de online recensies het belangrijkste is wat je als online reisbureau kan krijgen en dan voornamelijk de positieve natuurlijk. Je merkt in de ruim 3000 recensies die ze in de afgelopen 7 jaar verzameld hebben dat deze over het algemeen bijzonder lovend zijn en blijven. Dit kan niet anders komen doordat ze bij Lavida travel uitstekende service hoog in het vaandel hebben staan. Met een gemiddelde waardering van 9,3 scoren ze bijzonder goed en als terugkerende klant kunt u daarbij ook nog eens profiteren van het Lavida Goldmember programma waarbij u nog meer kunt profiteren van de meest bijzondere reizen met extra kortingen. Zeker de moeite waard als u op zoek bent naar een online reisbureau welke gericht is om u een zo leuk mogelijke vakantie te bezorgen tegen een scherpe prijs.

De reizen van Lavida

Qua reizen bieden ze bij Lavida travel u veel aan. Denk hierbij aan zonvakanties, verre reizen, city trips en autovakanties. Hiermee zijn ze een compleet reisbureau en toch weer net wat anders. Denk hierbij aan verre reizen naar Mauritius en de Kaapverdië. Alle twee bijzondere reizen welke u nu eenvoudig online kunt boeken, of kan laten samenstellen door het team van dit reisbureau. Het gaat ze namelijk niet om het totaal aantal landen en bestemmingen wat ze u kunnen aanbieden. Integendeel ze willen elke bestemming die u via hun kunt terugvinden tot in de puntjes verzorgd hebben. Daarom vind u hier alleen goede verzorgde reizen terug waarvan ze zeker weten dat u een mooie vakantie krijgt. De vroegboekkorting Lavida word tot nu toe niet actief gepromoot, maar wat wel zeker is dat ze de laagste prijsgarantie proberen te geven. Tevens hanteren ze als reisbureau geen boekingskosten en ook nog eens een online spaar systeem. Met dit online spaarsysteem kunt u extra kortingen bij elkaar sparen voor een eventuele volgende vakantie.

Vroegboekkorting
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart