Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

Vroegboekkorting Oostappen

Oostappen korting

Oostappen vroegboekkorting

Lang niet iedereen heeft de behoefte om vakantie te vieren in het buitenland. Veelal brengt een vakantie in het buitenland veel stress met zich mee, vooral wanneer je een gezin hebt. Je moet met je hele gezin bepakt en bezakt naar een luchthaven reizen, daar een hele procedure doorlopen voordat je het vliegtuig in mag, om daarna uren in een veel te krap vliegtuig door te brengen. Een vakantie in eigen land of in een buurland is dan toch wat handiger. Je stapt gewoon met je gezin in een auto en je bent vaak al binnen twee uur op de plek van bestemming. Ook al ben je in eigen land, een verblijf op een andere locatie geeft je al een vakantiegevoel. Er zijn talloze vakantieparken in Nederland om een heerlijke vakantie te boeken, waaronder Oostappen vakantieparken.

AanbiederInformatieAanbiedingen
oostappen vakantieparken kortingOostappen vroegboekkortingenNaar aanbiedingen
heerlijkehuisjes kortingGroot aanbodNaar aanbiedingen
droomparken kortingLuxe parkenNaar aanbiedingen
hof van sallandHof van SallandNaar aanbiedingen

Over Oostappen vakantieparken

In 1986 begon ondernemer Peter Gillis met ondernemen en met het exploiteren van vakantieparken. Zijn filosofie is dat een vakantie betaalbaar en toegankelijk moet zijn voor iedereen en dat iedereen tijdens zijn vakantie volledig kan worden geëntertaind. De belangrijkste kenmerken voor een vakantie op één van de Oostappen vakantieparken zijn kwaliteit, veiligheid, gastvrijheid, kindvriendelijkheid en een vakantieaanbod dat geheel compleet is. Oostappen vakantieparken is in het bezit van een tiental parken. 7 parken in Nederland en 3 in België. Alle parken liggen in een mooi natuurgebied, zodat je altijd omringt bent door natuur. Alle parken van Oostappen vakantieparken hebben een uitgebreid aanbod entertainment en vermaak, zodat iedereen zichzelf wel kan vermaken. Het unieke aan Oostappen vakantieparken is tevens dat het gebruik van faciliteiten bij de prijs inzit. Je komt dus niet voor verrassingen staan, doordat je voor elke faciliteit wat je gebruikt apart moet betalen. Het geheel aan activiteiten op de parken bestaat uit zwemmen, sporten, spellen, horeca en entertainment. Wanneer je dus deze zomer nog voordelig op vakantie wilt in eigen land boek dan nog snel. Je bent dan verzekerd dat er nog plaats is en je kunt nog gebruik maken van de Oostappen vakantieparken vroegboekkorting 2024. Wil je alvast gaan boeken voor het voorjaar van 2021, dan heb je het gehele jaar nog recht op de Oostappen vakantieparken vroegboekkorting 2024.
oostappen korting

De vakantieparken

Alle vakantieparken van Oostappen vakantieparken zijn gesitueerd in zuid Nederland. Sommigen in Limburg of Brabant, maar ook een vakantiepark in Zeeland. In België liggen de Oostappen vakantieparken in het noorden tegen de Nederlandse grens. Welk vakantiepark je dus ook kiest, je hoeft nooit te ver te rijden en toch ben je op een geheel nieuwe en natuurrijke locatie. Op de meeste locaties kun je kiezen uit het huren van een vakantiehuisje of uit kamperen. Je kunt dan je eigen caravan of tent meenemen en parkeren op één van de kampeerlocaties. Het is ook mogelijk om een stacaravan te huren. Zo kun je toch kamperen wanneer je niet in het bezit bent van een caravan.

Oostappen vakantieparken in Nederland

Vakantiepark Prinsenmeer
Het vakantiepark Prinsenmeer ligt in het Brabantse Asten en het gehele park is gesitueerd rondom een groot meer. Het park is verder voorzien van een overdekt subtropisch zwemparadijs met glijbanen, bubbelbad en een peuterbad. In de zomer kunnen de kinderen gebruik maken van het strandbad, met glijbanen die in het meer uitkomen, een strand voor urenlang speelplezier en allerlei speeltoestellen. Aan het strand ligt een beachvollybalveld, een airtrampoline en een midgetgolfbaan. Bij slecht weer kunnen kinderen gebruik maken van de indoor speeltuin, met klimtoestellen, rodelbaan en ballenbak. Er zijn twee type kampeerplekken. Een standaard plek in het park en een plek aan het strand. De kampeerplekken zijn ongeveer 100 m² groot en voorzien van elektriciteit van 10 ampère. Heb je geen caravan of een tent, dan kun je een mobilehome huren. Prinsenmeer heeft verschillende soorten mobilehome’s voor 4 of 6 personen. Wat luxer kan ook. Dan huur je een kampeerbungalow of één van de chalets. Deze chalets zijn tot maximaal zes personen en hebben drie slaapkamers.

Vakantiepark Arnhem
In het midden van de Veluwse natuur ligt vakantiepark Arnhem. Het gebied leent zich uitstekend om te wandelen of te fietsen. Het park heeft een buitenzwembad die voor een gedeelte overdekt is. Verder is er een whirlpool en een Turks stoombad. Er zijn genoeg activiteiten te ondernemen, zoals volleybal, basketbal en midgetgolf. Om van de natuur te genieten zijn er fietsen te huur. De kampeerplekken zijn ongeveer 100 m² groot en voorzien van 10 ampère elektriciteit. Verder is vakantiepark Arnhem voorzien van verschillende soort chalets tot maximaal 6 personen en een kampeerbungalow voor 4 personen. Boek nog snel een plekje op dit prachtige vakantiepark en pak nog snel de Oostappen vakantieparken vroegboekkorting 2023 mee.

Vakantiepark Brugse Heide
Vakantiepark Brugse Heide ligt in het Brabantse Valkenswaard tussen twee natuurreservaten in. De garantie dus op prachtige natuur. Maar er is meer te doen op het park. Het park heeft een buitenzwembad, een indoor speeltuin diverse speelvelden en speeltuinen. Het is een ideaal kampeerpark, waarbij je een kampeerplek van ongeveer 100 m² kunt huren. Als je geen caravan of tent hebt dan huur je een mobilehome voor maximaal 4 personen. Je auto mag je parkeren bij je mobilehome. Brugse Heide is ideaal om na een lange winter in de prille lente weer te gaan kamperen. Boek alvast voor volgend voorjaar en maak gebruik van de Oostappen vakantieparken vroegboekkorting 2024.

Vakantiepark de Berckt
In het Limburgse Baarlo ligt vakantiepark de Berckt. Het park is voorzien van een overdekt subtropische zwemparadijs waar de kinderen zich de hele dag in kunnen vermaken. Ook heeft het zwembad de beschikking over een hotwhirlpool, een sauna en Turks stoombad. Het park heeft diverse sportvelden en speeltuinen en verschillende horecagelegenheden. De kampeerplekken zijn allen rond de 100 m² en hebben een elektriciteitsaansluiting van 10 ampère en een centraal antennesysteem. Verder kun je kiezen uit verschillende soorten mobilehome’s voor 6 personen, chalets voor 4 of 6 personen en een kampeerbungalow voor maximaal 4 personen.

Vakantiepark Droomgaard
Dit vakantiepark in Kaatsheuvel ligt op loopafstand van de Efteling. Logisch dan ook dan de meeste bezoekers ook de Efteling aandoen en ‘s avonds heerlijk in het park kunnen uitrusten. Daarnaast heeft Droomgaard een subtropisch zwemparadijs en een buitenzwembad met een ligweide. Er zijn kampeerplaatsen van 100 m², met stroomvoorziening, maar ook kampeerplaatsen met privé sanitair. Dit maakt kamperen net iets comfortabeler. Maar je kunt ook één van de mobilehome’s of chalets huren voor maximaal 4 of 6 personen. Wil je het helemaal comfortabel hebben dan kun je een kampeerbungalow voor 4 personen huren. Omdat het park dicht bij de Efteling ligt, is het een populair vakantiepark. Boek daarom nog snel om zeker te zijn van een plekje in dit park en geniet nog van de Oostappen vakantieparken vroegboekkorting 2023.

Vakantiepark Elfenmeer
Het vakantiepark is gesitueerd rondom een standbad met glijbanen en een ligweide. Maar er is ook een buitenzwembad met ligweide en glijbanen, dus je hebt de keuze waar je wilt zwemmen. Het park is voorzien van sportvelden en speeltuinen, zodat je de kinderen de hele dag niet meer ziet. Er zijn diverse recreatiemogelijkheden voor zowel kinderen als tieners en ‘s avonds is het heerlijk eten bij één van de horecagelegenheden. Het park ligt in het Limburgse Herkenbosch, dus je kunt er ook nog op uit om het Limburgse heuvellandschap te ontdekken. Kamperen doe je hier op een ruime kampeerplek van 100 m² met 10 ampère stroomvoorziening. Daarnaast heeft vakantiepark Elfenmeer nog een keuze uit diverse mobilehome’s van 4 en 6 personen of een kampeerbungalow van 4 personen. Dit park is ideaal bij mooi weer om te genieten van heerlijk waterplezier en natuurlijk met vroegboekkorting Oostappen 2024 / 2025.

Vakantiepark Marina Beach
Dit is het enige vakantiepark van Oostappen vakantieparken wat in Zeeland ligt. Dit is een ideaal park voor de watersportliefhebbers. Het park heeft een jachthaven waar je ook je eigen bootje aan kunt leggen. Er is een waterplas met een strand en ligweide en diverse speeltoestellen. Bij slecht weer kunnen de kinderen zich prima vermaken in de indoor speeltuin. Het park heeft een ruime keuze in accommodaties. Zo zijn er kampeerplaatsen op het park maar ook speciale parkeerplaatsen aan het meer. Alle kampeerplekken zijn 100 m² groot en voorzien van een 10 ampère stroompunt. Wil je basic vakantie vieren, maar je hebt geen caravan dan huur je een mobilehome. Daarnaast kun je kiezen voor de luxere chalets en bungalows van 4 of 6 personen.
oostappen vroegboekkorting

Oostappen vakantieparken vroegboekkorting 2024 in België

Vakantiepark Hengelhoef vroegboekkorting
Vlak over de grens in het Belgische Houthalen-Helchteren ligt vakantiepark Hengelhoef. Het ligt ingeklemd tussen bossen, heide en duinen. Genoeg variatie in natuur dus. Het park heeft een strandbad met een ligweide. Is het weer niet zo goed, dan duik je toch lekker met het gezin het prachtige subtropisch zwemparadijs in of de indoor speeltuin. Er kan ook gesport worden op één van de sportvelden of lekker toestellen klimmen in de speeltoestellen. Je huurt hier een kampeerplek van 100 m² met een stroompunt en een centraal antennesysteem. Ook is er een watertappunt en riolering. Zo kun je optimaal kamperen. Maar je kunt ook een plekje huren in één van de mobilehome’s of chalets van 4 of 6 personen. Het is ook mogelijk om een appartement te huren. De appartementen zijn tot maximaal 8 personen.

Vakantiepark Blauwe Meer vroegboekkorting
Vakantiepark Blauw Meer ligt in de groene natuur bij de Belgische stad Lommel. Het is echt een park voor het buitenleven met een meer met een strand en een visvijver. Ook kun je gebruik maken van de sportvelden en de speeltuinen. Het park heeft geen overdekt zwembad, maar gasten mogen gratis gebruik maken van het subtropisch zwembad van vakantiepark Hengelhoef niet ver daarvandaan. Op een perceel van 100 m² kun je je caravan of tent neerzetten en je mag er ook je auto parkeren. Het is ook mogelijk om een mobilehome of een chalet van 4 of 6 personen te huren voor wat meer luxe. Houd je van het buitenleven dat is dit een ideaal park.

Vakantiepark Parelstrand vroegboekkorting
Ook in Lommel ligt vakantiepark Parelstrand. Vooral als je vissers in je gezin hebt is dit een ideaal park. Het park heeft een visvijver, waar je lekker kunt zitten vissen en ontspannen in de vrije natuur. Als het mooi weer is, pak je de picknickmand en ga je lekker de ligweide op, waar de kinderen in de speeltoestellen kunnen spelen. Ook kunnen de kinderen zich vermaken op de verschillende sportvelden en ga je ‘s avonds lekker uit eten in één van de horecagelegenheden op het park. De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100 m² en voorzien van een 10 ampère stroomaansluiting. Maar ook is het mogelijk om een plekje te huren in één van de mobilehome’s van 4 of 6 personen of in de holiday cottage van 8 personen. Wil je dus komende zomer toch naar het buitenland dan kun je naar België toe en profiteer je nog van de Oostappen vakantieparken vroegboekkorting 2024.

Vroegboekkorting
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0