Bizztravel

Bizztravel

Bij Bizztravel bent u op de juiste plek als u op zoek bent naar een wintersportvakantie, want ze zijn al meer dan 30 jaar de wintersportspecialist en met meer dan 100 verschillende wintersport bestemmingen in hun aanbod verdeelt over 4 top wintersport landen heeft u een ruime keuze. Bij Bizztravel bent u verzekerd van een laagste prijsgarantie en zijn alle prijzen incl. skipas zodat u als u eenmaal op uw bestemming bent hier niets extra’s meer voor hoeft te regelen. De accommodaties die u via Bizztravel boekt zijn heel divers zodat er voor ieder wat wils is, denk hierbij aan luxe appartementen, prachtige chalets, hotels en villa’s. Het is allemaal mogelijk en daarbij kunt u ook nog eens kiezen uit een arrangement dat u met de bus reist of gewoon lekker zelf met de auto naar Frankrijk, ItaliĆ«, Oostenrijk of Zwitserland gaat. De Bizztravel vroegboekkorting loopt vaak van juni/juli tot en met eind oktober elk jaar.

Bekijk de meer dan 100 bestemmingen van Bizztravel wintersport hier

Bizztravel wintersport

Zoals gezegd is Bizztravel de wintersport specialist en ook voor de winter van 2018 en 2019 bieden ze dan ook zeer veel wintersport vakanties aan in diverse soorten en maten. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om groepsreizen te boeken via Bizztravel voor 2019 met vroegboekkorting online, u kunt via de website van Bizztravel namelijk een groepsreis boeken zonder gedoe tot een reisgezelschap van 19 personen. Wilt u met een grotere groep op wintersport vakantie gaan dan is dit ook nog prima mogelijk, hiervoor kunt u dan een offerte aanvragen en word u snel en kundig geholpen. Bizztravel is namelijk niet voor niets de wintersport specialist en u weet dat u verzekerd bent van een lage prijs en een skipas welke bij de prijs inzit. Of u nu alleen op wintersport gaat of met vrienden/familie, een wintersport vakantie boekt u nu eenvoudig bij Bizztravel met de vroegboekkorting 2019 van Bizztravel om te besparen op de kosten.

Bizztravel vroegboekkorting 2019

De vroegboekkortingen die Bizztravel aanbied zijn heel interessant om in de gaten te houden, want de kortingen kunnen oplopen tot wel 30% waardoor u veel geld kunt besparen op de toch al lage prijzen die ze hier hanteren. De periode waarin de vroegboekkorting Bizztravel te gebruiken is loopt vaak van juni t/m oktober. Maar ook na oktober bied Bizztravel nog diverse leuke kortingen aan, deze vallen dan niet meer onder de noemer vroegboekkorting, maar het is dan ook nog geen last minute te noemen. De populairste bestemmingen voor wintersport zijn toch ook komend seizoen weer de Alpen met Oostenrijk en Italiƫ als topfavorieten.

Hier vind u de actuele acties en aanbiedingen van Bizztravel terug

Het voordeel van de Bizztravel vroegboekkorting is niet alleen de prijs die een heel stuk lager is, maar vooral ook dat u verzekerd bent van een accommodatie in de door u gekozen periode. Zeker als u met een grotere groep op wintersport vakantie wilt gaan is het wel handig om dit ruim van tevoren te boeken, want vol = vol en ook de wintervakantie 2018/2019 loopt weer bijzonder goed, waardoor het aantal beschikbare accommodaties snel afneemt. Wilt u met de kerstvakantie 2018 nog op vakantie gaan dan is het zeker aan te raden om er snel bij te zijn, want traditioneel is dit de drukste periode ook bij Bizztravel voor de wintersport vakanties en u moet goed zoeken als u een accommodatie voor grotere groepen wilt boeken ook al voor 2019 met vroegboek voordeel bij deze geweldige wintersport aanbieder.

Vroegboekkorting