Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

Thomas Cook

Ben jij ook van plan om een heerlijke vakantie via Thomas Cook te boeken? Ga vooral door want een vakantie boeken via Thomas Cook is een echte aanrader. Dit online reisbureau kent een zeer lange geschiedenis in de reisbranche en is weer helemaal terug van weggeweest. Met een uitgebreid aanbod aan te gekke vakanties naar vele bestemmingen zit je hier echt goed. Daarbij hanteren ze ook de Thomas Cook vroegboekkorting, heerlijke last minutes en nog vele andere acties. Of je nu al een bestemming op het oog hebt of nog compleet zoekende bent. Je vind jou vakantie eenvoudig online via het vernieuwde concept van dit online reisbureau!

Thomas Cook in een nieuw jasje

In Nederland kende we de naam Thomas Cook niet echt als actieve naam. Ze waren hier in het verleden namelijk meer actief onder de merknamen Vrij Uit en Neckermann. Na het faillissement in 2019 heeft Thomas Cook succesvol een herstart gemaakt en nu ook in Nederland. Ze zijn lekker fris van start gegaan en met het vernieuwde concept van online reisbureau hebben ze een verrassend aanbod. Daarbij is de online vakantietool zo ingericht dat je niet alleen eenvoudig de diverse bestemmingen op prijs kunt vergelijken, nee je kunt nu ook eenvoudig je vakantie maatwerk maken. Dit zonder de maatwerkkosten die vele andere reisbureaus doorrekenen. Het concept van Thomas Cook is juist dat je je vakantie zo goedkoop mogelijk vind, en van hieruit de eventuele extra’s aanzet. Wil je wel of geen koffers mee, wil je een transfer van vliegveld naar eindbestemming. Eten & drinken wel/niet en hoe vaak? Zijn ze hier uniek mee? Misschien niet perse, maar het is wel super handig. De regie zelf in handen hebben en de prijs bepalen is niet verkeerd toch?

Het aantal bestemmingen bij Thomas Cook is langzaam aan het groeien. Je vindt hier niet meteen het aanbod wat ze in het verleden wel hadden, maar langzamerhand begint het aantal bestemmingen en vakantielanden toe te nemen. Ze doen het namelijk liever rustig aan en meteen goed, want kwaliteit staat hoog in het vaandel. Er zijn echter al genoeg bestemmingen te boeken zowel in Europa als erbuiten. O.a. de volgende landen vind je hier terug: Cyprus, Frankrijk, Griekenland, Spanje, Malta, Portugal, Turkije, Egypte, Dubai, Jamaica, Mexico en de Verenigde Staten. Heerlijk vakantie vieren en onbezorgd genieten is het doel met daarbij een scherpe prijs. Het nieuwe jasje siert ze wel en je merkt ook dat het hele concept wel veranderd is. Van een log ouderwetse reisorganisatie zijn ze nu echt een hip online reisbureau die handig inspeelt op de wensen van tegenwoordig. Mensen willen namelijk eenvoudig een vakantie kunnen vinden en boeken voor de scherpste prijs. Niet uren zoeken of het ergens goedkoper kan en of de vakantie wel compleet is, maar gewoon met een paar klikken klaar zijn. Ben jij op zoek naar een leuke vakantie voor de beste prijs? Dan zit je hier zeker op de goede plek.

Thomas Cook vroegboekkorting

Jaja die vind je hier echt wel terug. De vroegboekkorting van Thomas Cook is een welke een vakantie echt wel voordeliger maakt. Sommige bestemmingen kan je tot wel 100,- per persoon besparen als je in de vroegboekkorting periode je vakantie boekt. Voor de zomervakantie periode loopt deze actie van ongeveer december t/m maart, maar de verre bestemmingen en speciale uitstapjes die je terugvind zijn het hele jaar door te gebruiken. Het is daarom zeker aan te raden om voordat je je vakantie gaat boeken hier eens goed naar te kijken. Is een Last minute voordeliger? Soms wel, maar ben je dan ook verzekerd van de bestemming van jou keuze? Dat natuurlijk niet, daarom is ons advies om lekker ruim van tevoren je vakantie via Thomas Cook te boeken met de lopende vroegboekkorting actie.

Vroegboekkorting
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart