Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

ANWB vakantie

Op zoek naar een lekkere korting voor je vakantie via de ANWB? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij hebben hier namelijk de diverse vroegboekkorting acties van ANWB vakantie voor jou op een rijtje gezet. Als je namelijk op zoek bent naar een heerlijke vakantie dan zit je hier helemaal goed. Met een bijzonder ruim aanbod aan diverse soorten vakanties heb je veel keuze. Of je nu op zoek bent naar een camping, rondreis, stedentrip, verre reizen of een heerlijke autovakantie je zit hier bij ANWB vakantie op de juiste plek. Daarbij helpen de ANWB vakantie vroegboekkorting acties ook nog eens mee als je kijkt naar de prijs. Een vakantie is namelijk al duur zat, dus elk beetje korting wat je mee kan pakken is mooi meegenomen toch.

ANWB als reisorganisatie

De ANWB word bij veel mensen toch nog steeds niet meteen geassocieerd aan vakanties, maar meer als wegenwacht. Dat is ook niet gek want hier liggen de roots van ANWB natuurlijk toch wel. Echter de ANWB campinggids bestaat ook al bijzonder lang, en deze word al tientallen jaren uitgebracht een veelvuldig gebruikt. In eerst instantie misschien meer als naslagwerk om te kijken waar de campings in Nederland en Europa liggen, welke faciliteiten er aanwezig zijn. In de loop der jaren is hier vanuit de ANWB ook steeds meer een soort van review systeem aan gehangen in de papieren gids met het aantal sterren en de ervaringen. Langzamerhand begon de ANWB hier ook steeds meer als reseller tussen te zitten om aan hun leden de leukste, mooiste en goed gewaardeerde campings aan te kunnen bieden. Dit alles met een eventuele exclusieve ledenkorting natuurlijk. Tegenwoordig en wat overnames van diverse andere reisorganisaties erbij zijn ze echter een echte all-round reisorganisatie geworden. De vakanties die ze op dit moment o.a. aanbieden bij ANWB vakanties zijn:

 • Autovakanties
 • Fly en Drive
 • Treinreizen
 • Cruisevakanties
 • Campings
 • (ver)zorgde camperreizen
 • Kampeerrondreizen
 • Stedentrips
 • Vakantiehuizen
 • Verre reizen
 • Rondreizen op maat

Daarnaast kan je ook kiezen voor de speciale themareizen. Denk hierbij aan actieve vakanties als wandelvakanties, fietsvakantie en wintersport. Daarnaast bieden ze ook speciale Single rondreizen aan, groepsreizen en familievakanties. Kortom bij de ANWB vakanties zijn ze van alle markten thuis en dit alles voor een standaard scherpe prijs. Daarbij kan je net zoals praktisch elke andere reisaanbieder ook kiezen voor een last minute en natuurlijk vroegboekkorting.
boek je vakantie bij de ANWB

ANWB Campings

Hier is de ANWB toch wel het grootste in kijkend naar Nederland en België. Eigenlijk kun je bijna wel stellen dat je hier praktisch alle campings terugvind uit heel Europa. Dit alles met een complete beoordeling volgens de maatstaven die ze hier hanteren. Ze houden namelijk niet van een rommelige louche camping, maar meer van een goed verzorgde camping die doet waar het voor staat. Daarom zie je ook in de beoordeling en product informatie duidelijk terug wat je kunt verwachten. Een 2-sterren camping kan namelijk al prima zijn voor veel mensen die niet alle luxe erbij hoeven hebben. Als je namelijk meer back to the nature gaat hoef je tenslotte geen stroomaansluiting en stromend water op je kampeerplek te hebben toch? Ben je echter iemand die van luxe houd dan zijn er vele campings tegenwoordig te boeken die een echte 5 sterren rating krijgen. Hier heb je zelfs op sommige plekken een eigen wasgebouwtje privé ter beschikking. Hiertussen zitten natuurlijk ontzettend veel campings met elk zo hun eigen voor- en soms ook nadelen. Iedereen heeft zo weer hun eigen voorkeur aan waar een camping aan moet voldoen om het een geslaagde vakantie te laten worden. Daarom hebben ze er bij ANWB vakanties voor gekozen om diverse thema’s op te zetten. Als je op zoek bent naar een camping kan je hiervan gebruik maken. O.a. de volgende thema’s bieden ze aan:

 • ANWB Top campings
 • Kleinschalige campings
 • Campings aan zee
 • Extra kindvriendelijke campings
 • Campings met privé sanitair
 • Charmecampings
 • Natuurkampeerterreinen
 • Naturistencampings
 • Glamping

En zo zijn er nog heel wat andere thema’s op te noemen. Daarom zoals gezegd is het echt een aanrader om de ultieme camping vakantie te vinden via de ANWB. Je vind hier namelijk echt alle soorten campings maar terug in binnen- en buitenland. De Nederlandse campings ontkomen er namelijk niet aan om vermeld te staan in de ANWB Campinggids en staan ook vaak te koop met de waardering die ze krijgen. Zeker als je kijkt naar de ANWB top campings dan staan er echt een paar pareltjes tussen welke een echte aanrader zijn. Het nadeel van deze toplijst is dat er vaak vrij weinig plaatsen beschikbaar zijn als je ervoor kiest om last minute een plekje te scoren. Daarom raden wij jou aan om zeker op de top campings gebruik te maken van de vroegboekkorting ANWB vakanties actie. Hiermee krijg je al meteen een leuke korting op je boeking, en je bent er op tijd bij waardoor je verzekerd bent van jou bestemming in  de voor jou gekozen periode.

ANWB Wintersport

Op wintersport vakantie met de ANWB is ook een echte aanrader. In het verleden waren ze o.a. onder naam Pharos reizen actief in de wintersport branche, echter door een koerswijziging heeft de ANWB besloten om alle submerken weg te doen. Alle vakanties die bieden ze nu echt aan onder hun eigen naam, zo ook de wintersport vakanties. Wat voor type vakanties je hier terugvind? Eigenlijk elk type wintersport vakantie die je maar kunt verzinnen vind je hier terug. Denk hierbij aan skiën, snowboarden, langlaufen, te gekke wandeltochten en leuke themareizen naar wintersport gebieden in de Alpen, maar ook hierbuiten. De Scandinavische landen en Tsjechië zijn namelijk ook uitstekend om naartoe te gaan in de winter.
boek je vakantie bij de ANWB

ANWB Verre reizen

De verre reizen selectie van ANWB is ook niet nieuw. Echter in het verleden vond je deze alleen terug bij FOX vakanties. Daarom zijn ze bij de ANWB echt wel op de hoogte van alle ins en outs van een verre vakantie. Want misschien is het merk FOX nu wel weg, de mensen en de expertise zijn nog gewoon aanwezig bij ANWB vakanties en daarom ook zeker een aanrader. FOX vakanties, dus nu ANWB vakanties is namelijk een van de marktleiders in Nederland en België op het gebied van verre reizen. Ze hebben al vele prachtige rondreizen in verre landen in Azië, Noord- en Zuid-Amerika, Indonesië en Afrika voor jou samengesteld, maar ook privé rondreizen in verre landen welke op maat gemaakt worden zijn prima mogelijk. Ze bereiden je tip top voor op de verre rondreis voor een onvergetelijke vakantie.

Vroegboekkorting
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart