Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

Griekenland

griekenland-2Een vakantie naar Griekenland is ieder jaar toch weer onverminderd populair. Dat is ook niet gek want het land Griekenland heeft veel te bieden voor degene die eens lekker op vakantie wilt gaan. Met een rijke cultuur, heerlijk klimaat en vele mooie bestemmingen is Griekenland echt een vakantieland. De top bestemmingen zijn toch wel de eilanden als een Kreta, Lesbos, Rhodos en Kos, maar naast deze 4 bekend vakantie eilanden heeft Griekenland u nog veel meer te bieden. Denk hierbij aan de hoofdstad Athene, maar ook in de binnenland van Griekenland zijn er vele mooie bezienswaardigheden terug te vinden, vooral als u van cultuur houd. Een vakantie naar Griekenland is daarnaast ook heel betaalbaar en dit jaar daarbij ook nog extra voordelig. Geniet van een heerlijke zonvakantie Griekenland in 2023!

Heerlijk op vakantie met de vroegboekkorting 2023 deals naar Griekenland. Een prachtig vakantieland met vele mooie plekjes. U kunt via diverse reisaanbieders als TUI, Sunweb en Corendon een heerlijke vakantie boeken naar Griekenland. Dit alles met de vroegboekkorting Griekenland van 2023!

AanbiederInformatieAanbiedingen
vakantiediscounter vroegboekkortingLast minutes GriekenlandNaar aanbiedingen
corendon vroegboekkortingGriekenland topperNaar aanbiedingen
tui vroegboekkortingGriekenland vakantiesNaar aanbiedingen
prijsvrij vroegboekkortingGriekenland vergelijkenNaar aanbiedingen
D-reizen vroegboekkortingGroot aanbod GriekenlandNaar aanbiedingen
De jong intraVakanties en campingsNaar aanbiedingen

Griekenland als land

Omdat Griekenland in Europa ligt en ook nog eens bij de Euro groep hoort hoeft u niet bang te zijn voor lange douane controles, het gedoe met wisselen van geld en ga zo maar door. Griekenland is een modern land met een goed infrastructuur en faciliteiten. Ondanks de crisis in Griekenland wat vele mensen daar geraakt hebben is het land nu weer langzaam aan het opkrabbelen en kunt u als toerist ook heerlijk genieten van het land Griekenland. Griekenland staat vooral bekend om zijn oude cultuur waarvan veel bekend is, u vind hiervan door heel het land ook nog eens prachtige gebouwen en ruïnes terug die u terug brengen naar de oudheid en daarvoor. Op het vaste land vind u vooral veel terug van de oude Griekse beschaving en van het Romeinse tijdperk, maar op bijvoorbeeld Kreta vind u ook veel cultuur terug uit het Minöische tijdperk

Ook qua natuur en omgeving scoort Griekenland goede punten, want het land is stiekem groter dan je denkt. Vooral als u van varen houd kunt u heerlijk genieten in Griekenland, want het is een land met vele eilanden waarvan de meeste wel bewoond zijn, en als u met een eigen boot op vakantie gaat of eentje huurt dan kunt u heerlijk pendelen tussen al deze eilanden en ook terecht komen op de plekken waar de meeste toeristen nooit zullen komen.

griekenlandVakantie eilanden

Waar de meeste mensen toch weer voor zullen kiezen is een van de Griekse eilanden. Dat is ook niet gek want er zijn vele mooie vakanties voor beschikbaar. Kreta is jaar in en jaar uit toch ver uit het meest populair. Dit komt niet alleen doordat het het grootste eiland is, maar ook omdat de meest mooie hotels, resorts en appartementen hier terug te vinden zijn in overvloed. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat alles snel volgeboekt zit, maar toch als u verzekerd wilt zijn van een vakantie op Kreta is het aan te raden om vroeg te boeken. Hierbij profiteert u ook nog eens van een van de vele vroegboekkortingen.

Rhodos, Naxos, Skiathos, Lesbos en Kos zijn de wat rustigere eilanden in Griekenland, maar nog steeds druk te noemen in het hoogseizoen. Dit komt doordat ook deze eilanden een rijke cultuur hebben, prachtige oude stadjes en heerlijke hotels en appartementen waar u kunt genieten van een welverdiende vakantie. Rhodos is vooral bekend om Rhodos stad en de vroegere ligging van een van de oude wereldwonderen. Kos is een vakantie eiland welke vooral geboekt word voor de rust, want hier moet u niet zijn om te genieten van een uitgebreid nachtleven zoals op Kreta. Lesbos is een beetje tussen Rhodos en Kos in, er is genoeg te doen en de stadjes hier hebben iets meer te bieden.

Wilt u genieten van een heerlijke zonvakantie, rust en de natuur dan zijn onze aanraders om naar Lesbos of Kos te gaan. Wilt u wat meer doen dan is het aan te raden om naar Rhodos of Kreta te gaan. Op Kreta is het meeste te doen, en ook voor de natuur en cultuur liefhebber is het een echte aanrader om naar dit vakantie eiland te gaan.

Vroegboekkorting
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart