Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

Bestemmingen

Naast de diverse reisorganisaties waar u bij kunt profiteren van leuke vroegboekkortingen hebben we voor u ook de meest populaire bestemmingen op een rijtje gezet waarbij u kunt profiteren van leuke kortingen. De populairste bestemming is in het jaar 2023 Spanje geweest met daarbij Portugal, Frankrijk en Griekenland op de voet volgend, en we zijn benieuwd of deze trend zich in 2024 voortzet of dat Griekenland door de crisis misschien onder de toerist juist populairder word omdat er misschien wel extra gestunt gaat worden met prijzen. Het feit blijft dat de vroegboekkortingen en acties voor het komende jaar weer op vele diverse bestemmingen van toepassing zullen zijn. Zowel binnen Nederland op een van de vele campings en/of vakantieparken van een Roompot, Center Parcs en Landal, als buiten Nederland. Profiteer door nu alvast uw vakantie voor 2024 te boeken.

AanbiederInformatieAanbiedingen
33843ANWB TopvakantiesNaar aanbiedingen
De jong intraVakanties en campingsNaar aanbiedingen
vakantiediscounter vroegboekkortingLast minute topper!Naar aanbiedingen
prijsvrij vroegboekkortingVakanties vergelijkenNaar aanbiedingen
D-reizen vroegboekkortingGroot aanbodNaar aanbiedingen

Top bestemmingen 2024

  1. Op een hebben we Spanje staan. Spanje is al jarenlang een van de populairste bestemmingen voor Nederlanders en Belgen. Ook voor komend jaar voorzien wij dat Spanje het populairst zal zijn. Dit is ook niet gek want een vakantie naar Spanje kan je op vele manieren boeken, en u heeft ook een ruime keuze uit de diverse accommodaties. Of u nu met het vliegtuig naar een Spaanse bestemming afreist of met de auto besluit op pad te gaan. Kijk ook eens naar de diverse busreizen welke naar de Spaanse Costa gaan, want prijstechnisch gezien is dit heel voordelig vergeleken met het vliegtuig. U bent iets langer onderweg, maar ook een stukje voordeliger ter plaatse. Met de Spaanse Costa’s, de eilanden als Mallorca, Ibiza en de Canarische eilanden heeft u een ruime keuze uit diverse zonbestemmingen.
  2. Griekenland is onze tweede keuze. Een goede tweede keuze wel te verstaan want Griekenland is een prachtig land om naar op vakantie te gaan. Het is een land vol met prachtige bezienswaardigheden, heerlijke zandstranden en Middellands zeeklimaat. Met een keuze uit vele eilanden welke elk weer anders is, is het een land wat zeker de moeite waard is om naar te kijken. De prijzen zijn iets lager dan in Spanje.
  3. Turkije komt komend jaar weer langzaam terug is de verwachting. Door de politieke onrust is het al 2 jaar een niet zo populaire bestemming geweest, maar dit lijkt langzaam weer naar normaal te gaan waardoor Turkije weer in trek komt. Dit is ook niet onterecht, want er staan heel wat prachtige 5-sterren resorts en hotels voor een fractie van de prijs ten opzichte van een Spanje en Griekenland. 4 word het jaar van Turkije is de verwachting daarom.
Vroegboekkorting
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart