Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

BBI Travel

Feestdagen wintersport Trysil-SalenOp zoek naar een heerlijke vakantie met BBI Travel? Dan zit u hier op het juiste adres. BBI Travel is namelijk een reisspecialist op het gebied van vakanties naar voornamelijk noordelijke landen. Denk hierbij aan een vakantie naar IJsland, Canada of een van de Scandinavische landen. En dan hebben wij het niet over zomaar vakanties, nee wij hebben het dan over goed verzorgde vakanties. Alle vakanties die u namelijk bij BBI travel terugvind zijn vakanties om u te ontzorgen. De vakantie maakt u natuurlijk zelf, maar het regelwerk, overnachtingen en eventueel aanvullende reiszaken word voor u geregeld. Daarbij gaat u unieke plekjes van de wereld ontdekken en dat ook nog eens tegen een scherpe prijs. Bent u benieuwd naar BBI Travel en hoe u hier voor een scherpe prijs een heerlijke vakantie kunt boeken? Lees dan snel verder.

Waarom kiezen voor BBI Travel?

U kiest voor deze reisaanbieder als u op vakantie wilt gaan naar het noorden van Europa. Denk hierbij aan de landen Noorwegen, IJsland, Finland en Zweden. Naast deze Scandinavische landen kunt u hier ook een paar prachtige reizen terugvinden naar Canada en Ierland. De meeste vakanties die u hier terugvind zijn gericht op de mensen die lekker willen gaan rondtrekken met de camper. U kunt sommige vakanties met eigen vervoer ondernemen en sommige rondreizen zijn met een voor u geregeld vervoer. Daarbij is het uitgangspunt heerlijk genieten en vele prachtige plekjes ontdekken. Ze zijn namelijk bij BBI travel niet voor niets de reisspecialist op dit gebied. De noordelijke landen staan namelijk bekend om hun ruige natuur en het besneeuwde/ijzige landschap. Want niet alleen tijdens de warmere zomerse periodes kunt u een vakantie boeken naar deze landen, maar ook in de winterperiode is het ook een echte aanrader om hier naartoe op vakantie te gaan. Een goede voorbereiding is dan ook cruciaal want u wilt niet ergens in de middle of nowhere stranden.

De reisorganisatie streeft ernaar om reizigers unieke ervaringen te bieden die verder gaan dan het gebruikelijke toeristische aanbod. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het ervaren van lokale cultuur, deelnemen aan avontuurlijke activiteiten, en het aanschouwen van zeldzame natuurverschijnselen. Net als Hurtigruten, legt BBI Travel de nadruk op duurzaam toerisme en respect voor de natuur en lokale culturen. Ze streven ernaar om reizen aan te bieden die een positieve impact hebben op de bestemmingen en gemeenschappen waar ze actief zijn. Dat is ook de reden dat deze 2 een uitstekende samenwerking hebben, zie hieronder meer hierover.

Ski Zweden

De diverse vakanties en rondreizen zijn dan ook met zorg samengesteld voor een heerlijke vakantie. U kunt hierbij kiezen voor de samengestelde reizen welke op hun website staan, maar u kunt hierbij ook kiezen voor een stukje maatwerk. Met een vriendelijke en kundige klantenservice word u dan ook goed te woord gestaan om de vakantie van uw keuze samen te stellen.

Exclusieve Hurtigruten aanbieder

Bij BBI Travel zijn ze daarnaast ook nog eens een exclusieve aanbieder van de diverse Hurtigruten vakanties. Hurtigruten is een Noorse rederij welke vele prachtige zeereizen aanbied langs de Noorse kust. Wilt u een stukje Noorwegen ontdekken zoals u nog nooit gedaan heeft? Dan is een zeereis met Hurtigruten echt een aanrader. Heerlijk en avontuurlijk op vakantie gaan al dan niet gecombineerd met een rondreis over land. Bekijk het aanbod en geniet van de scherpe prijzen naar dit stukje unieke Noorwegen. Wat Hurtigruten onderscheidt, is het aanbieden van expedities in combinatie met de traditionele kustroute. Het bedrijf organiseert ook avontuurlijke cruises naar afgelegen bestemmingen zoals Antarctica, Spitsbergen en andere poolgebieden. Deze expedities richten zich op duurzaam toerisme en bieden reizigers de kans om de ongerepte natuur en wilde dieren van deze regio’s te ervaren.

De hoofdactiviteit van Hurtigruten is de beroemde postbootdienst, die zowel toeristen als vracht vervoert. De schepen varen dagelijks langs de Noorse kust, tussen Bergen in het zuiden en Kirkenes in het hoge noorden, en leggen onderweg aan bij verschillende havensteden. Deze reis staat bekend om zijn spectaculaire uitzichten op bergen, fjorden, kleine vissersdorpjes en de adembenemende Noordelijke Lichtshow tijdens de wintermaanden. Bovendien staat Hurtigruten bekend om haar inzet voor duurzaamheid en milieubehoud. Ze hebben initiatieven geïmplementeerd om de ecologische voetafdruk van hun schepen te verminderen, zoals het gebruik van LNG (vloeibaar aardgas) als brandstof en maatregelen om afval en vervuiling te minimaliseren.

Vroegboekkorting
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart