Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

Wintersport

Heeft u plannen om lekker op wintersportvakantie te gaan dit jaar of begin volgend jaar? Dan kan dit natuurlijk ook met extra korting geregeld worden, want ook voor een wintersportvakantie kunt u bij diverse aanbieders profiteren van een leuke vroegboekkorting. De wintersport vroegboekkortingen kunt u vaak al terugvinden zo rond de maanden juli en augustus en bij sommige reisorganisaties zijn ze nog te gebruiken t/m november. Ook een wintersport vakantie boekt u namelijk met vroegboekkortingen, of u nu naar Oostenrijk, Zwitserland, Italië of een van de Scandinavische landen op vakantie gaat. Het kan u veel geld besparen op een lekker tussen uitje in de winter.

AanbiederInformatieAanbiedingen
bizztravel vroegboekkortingWintersport topper!Naar aanbiedingen
tui vroegboekkortingTUI WintersportNaar aanbiedingen
prijsvrij vroegboekkortingPrijsvrij wintersportNaar aanbiedingen

Wintersport vroegboekkorting 2024

Op dit moment komen er steeds meer bestemmingen, plaatsen en accommodaties beschikbaar bij de grote reisaanbieders voor de wintersport. In sommige landen kunt u op dit moment nog genieten van een Apre ski vakantie, maar op de meeste plaatsen is het nu wel ten einde gelopen. De wintersport vroegboekkorting 2023/2024 acties zullen dan ook langzamerhand weer van toepassing worden. De grote vraag voor de 2024 wintersport vakanties word, hoe hoog worden de kortingen dit jaar.

Vorig jaar waren de kortingen die o.a. TUI, Sunweb en Gogo gaven extra leuk. Je kreeg al snel 50,- cashback bij de diverse reisorganisaties per persoon. Hierdoor kan je een leuke korting krijgen op diverse bestemmingen en accommodaties. Tevens werd er gestrooid met skipassen en vele andere extra’s.

Waar naartoe met Wintersport?

Er zijn vele bestemmingen waar u heerlijk kunt genieten van een wintersport vakantie, u bent waarschijnlijk al wel bekend met de alpen landen waar u eigenlijk altijd verzekerd bent van een heerlijke vakantie in de sneeuw. Of u nu wilt genieten van een langlaufvakantie of actief wilt gaan skiën van de pistes, in de Alpen bent u op de juiste plek en of u nu Oostenrijk, Zwitserland, Italië of Frankrijk hiervoor boekt maakt eigenlijk niet zoveel uit. Elk land en elk plaatsje heeft weer zijn voordelen, als je lekker van een apres-ski houdt dan is een plaats als Tirol een aanrader, maar als u meer van rust houd dan is Zwitserland vaak weer net wat gunstiger. Wilt u lekker met uw gezin op vakantie en genieten van een compleet verzorgde winter(sport)vakantie dan is een van onze reispartners Clubmed misschien wel wat voor u, zij bieden namelijk een compleet verzorgde wintersport vakantie aan waarbij zo’n beetje alles in de prijs zit.

Andere bestemmingen om lekker met wintersport te gaan is natuurlijk Duitsland, want o.a. het zwarte woud heeft prachtige lokaties om heerlijk te kunnen genieten van een topvakantie, maar ook Tsjechië is al jaren in opkomst als wintersport lokatie, de prijzen van de vakantiehuisjes zijn over het algemeen lager dan in een Oostenrijk of Italië en ook het verblijf zelf is goedkoper. Daarom is het zeker de moeite waard om eens te kijken of Tsjechië iets voor u is.

Auto of vliegtuig op Wintersport

Veel mensen die op wintersport vakantie gaan kiezen ervoor om met de auto op vakantie te gaan. Deels omdat men hun eigen spullen makkelijk mee wilt nemen op vakantie, maar ook omdat ze denken dat het voordeliger is. Dat eerste is vooral van toepassing als je zelf ski’s hebt en een vakantiehuisje boekt waar je zelf alles kunt regelen. Ga je echter voor een hotel dan is een gecombineerde vakantie + vlucht ook een echt goede optie. Met de auto gaan neemt namelijk vele extra kosten met zich mee wat je van tevoren waarschijnlijk niet helemaal mee gecalculeerd hebt. Denk aan de tolwegen, brandstof kosten en bijv. sneeuwkettingen. Zeker als het seizoen goed is en de wegen vol liggen met sneeuw kan de rit ernaartoe en terug best lang gaan duren door grote files. Met het vliegtuig heeft u hier geen last van, plus de kosten van een ticket hoeven helemaal niet zo hoog te zijn. Als u een wintersport vroegboekkorting weet te gebruiken dan kan het helemaal voordelig zijn om met het vliegtuig te gaan.

Via o.a. TUI, Sunweb en Thomas Cook kunt u heerlijke wintersport vroegboekkorting acties gebruiken. Bekijk ze zelf bij de diverse aanbieders.

Vroegboekkorting
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart