Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

Molecaten

Heerlijk genieten in een van de vakantieparken van Molecaten is ook een aanrader. De campings en vakantieparken van Molecaten vind je in Nederland en Hongarije terug. Lekker op vakantie naar de zee, genieten in een prachtige omgeving op de Veluwe of surfen op het Veluwemeer zijn zomaar een paar mogelijkheden die je hebt.

Waarom kiezen voor een vakantiepark van Molecaten?

Wanneer je kiest voor een vakantie bij Molecaten, dan kies je voor een vakantie midden in de natuur. Bij Molencaten kun je namelijk al generaties lang genieten van de leukste campings en vakantieparken aan meren, bossen en stranden. Elk vakantiepark heeft zijn eigen concept en zijn eigen unieke liggingen. Ondanks dat elk park uniek is, staat er één ding bij elk park centraal: respect voor mens en omgeving. Bij Molecaten vinden ze namelijk dat natuur onlosmakelijk verbonden wordt met de beleving die de gasten ervaart op het de vakantieparken en campings.

Een vakantie via Molecaten wordt aangeboden op een duurzame manier. Op deze manier bieden de vakanties van Molecaten een toegevoegde waarde op onze eigen samenleving. Het bedrijf zoekt bewust de maatschappelijke verantwoordelijkheid op, zowel landelijk als lokaal. Elk verblijf wordt daarom ook omringt met prachtige natuur waarin de gast zich perfect kan vermaken. Wat dacht je van watersport of van natuurlijk genieten? De watersporten worden bijvoorbeeld aangeboden door lokale bedrijven. Daarnaast kun je daarna genieten in één van de restaurants van lokale gerechten. Hierdoor kun je bij Molecaten genieten van een duurzame vakantie waarbij het genot van de gast centraal staat.

De parken van Molecaten

Wanneer je kiest voor een vakantie bij Molecaten, dan kun je kiezen uit 18 verschillende vakantieparken. Deze vakantieparken liggen gevestigd op de mooiste plekjes van Nederland en enkele in het buitenland. De parken waaruit je kunt kiezen bij Molencaten zijn:

  • Vakantiepark Noordduinen
   Dit vakantiepark ligt gevestigd in het prachtige Katwijk aan Zee. Tijdens je verblijf op dit park kun je heerlijk genieten van het strand en de zee, maar ook kiezen voor een wandeling door de duinen of in het Keukenhof. Het vakantiepark heeft een ideale ligging waardoor je ook een bezoek kunt brengen aan de leukste steden in de buurt.
  • Vakantiepark Waterbos
   Vakantiepark Waterbos ligt gevestigd bij het Voornes Duin en het strand van Rockanje. In het voorjaar en het najaar is dit vakantiepark ideaal voor de rustzoekers. In het hoogseizoen is het vakantiepark ideaal voor gezinnen met kinderen.
  • Vakantiepark Rondeweibos
   Rondeweibos is een vakantiepark wat gevestigd ligt aan de zee van Rockanje. Dit park beschikt over mogelijkheden voor vaste plaatsen. In de schoolvakanties kunnen de gasten genieten van de leukste activiteiten.
  • Vakantiepark Van Iterson
   Dit vakantiepark is gericht op het aanbieden van een extra tweede woning in de vorm van een vakantiewoning. De accommodaties bestaan uit vaste staanplaatsen. Het park ligt gevestigd op loopafstand van het gezellige centrum van Rockanje. 
  • Vakantiepark Wijde Blick
   Wijde Blick is een vakantiepark wat gevestigd ligt in het Zeeuwse Renesse. Het park staat bekend om zijn fantastische familie-, natuur- en watersportstranden. Daarnaast heeft het park een ideale ligging in Renesse, waardoor je met je reisgezelschap ook kunt genieten van een bezoekje aan het Zeeuws dorpje. 
  • Vakantiepark Waterdunen
   Waterdunen is de place to be voor echte natuurliefhebbers. Het vakantiepark ligt namelijk gevestigd te midden van een getijdenlandschap. Hierdoor nestelen vele vogelsoorten en foerageren hier. Hierdoor is het elk moment van de dag weer genieten van de prachtige natuur rondom het park.

 • Vakantiepark Hoogduin
  Vakantiepark Hoogduin is een vakantiepark welke gevestigd ligt in Zeeuws Vlaanderen. Wanneer je een bezoek brengt aan de top van het park, dan overzie je het prachtige boerenland van Cadzand. Wanneer het mooi weer is kun je zelfs het Belgische Knokke zien liggen. 
 • Vakantiepark ’t Hout
  Vakantiepark ’t Hout ligt gevestigd in de prachtige Friese plaats Bakkeveen. De omgeving is schitterend en zal je dagelijks enorm verrassen. De locatie is erg geschikt om te fietsen of te wandelen.
 • Vakantiepark Het Landschap
  Het Landschap is een vakantiepark welke gevestigd ligt in het Drents-Friese Wold. Het vakantiepark is erg geschikt voor natuurliefhebbers en actievelingen. Het park beschikt over een heuse speelvijver.
 • Vakantiepark Kuierpad
  Het bijzondere van het Kuierpad is dat je op dit vakantiepark de mix ervaart van rust en avontuur. Het vakantiepark ligt gevestigd nabij Emmen en beschikt over allerlei actieve activiteiten. Geniet van een duik, ga klimmen of paddelen. Er is van alles te doen in het park. 
 • Vakantiepark Agnietenberg
  De Agnietenberg is een vakantiepark welke gevestigd ligt in het Overijsselse Vechtdal.
 • Landgoed Molencaten
  In het bos ten midden van de Veluwe ligt Landgoed Molecaten gevestigd. Deze kleine groene camping is een waar paradijs voor de rustieke kampeerder. 
 • Vakantiepark de Leemkule
  Vakantiepark de Leemkule is een vakantiepark welke gevestigd ligt in de Veluwse plaats Hattem. Het park beschikt over alles zodat jij en je reisgezelschap zich geen moment zullen vervelen.
 • Vakantiepark de Koerberg
  De Koerberg is een vakantiepark wat gevestigd ligt tussen het Zwolse bos en het natuurgebied ‘De Renderklippen’. Het park is uitermate geschikt om de Veluwe te ontdekken.
 • Landgoed Ginkelduin
  Aan de Utrechtse Heuvelrug ligt Landgoed Ginkelduin gevestigd. Het park heeft een ideale locatie en zorgt ervoor dat de bezoekers direct verliefd worden op de omgeving. Het park biedt alles aan voor een geweldige vakantie. 
 • Legénd Estate
  Wil je graag op vakantie naar het buitenland, dan is Legénd Estate een echte aanrader. Dit park ligt gevestigd tussen de prachtige Hongaarse heuvels, op slechts 45 minuten rijden van Boedapest.
 • Vakantiepark Flevostrand
  Het park ligt gevestigd aan het prachtige Veluwemeer met aan de overkant het gezellige Harderwijk. Het park beschikt over een eigen jachthaven met zeilschool en bootverhuur. Hierdoor is het park ideaal voor de echte waterliefhebbers. 
 • Vakantiepark Bosbad Hoeven
  In het Brabantse Hoeven ligt Bosbad Hoeven gevestigd. Dit vakantiepark is een waar genot voor de echte waterratten. Het park beschikt over een gezellig zwembad met glijbanen en andere attributen. Daarnaast heeft het vakantiepark een ideale ligging voor leuke uitstapjes. Geniet van lekkere streekproducten of breng een bezoek aan de prachtige Biesbosch.
 • Vakantiepark Kruininger Gors
  Kruiniger Gors is een vakantiepark wat al sinds 1948 actief is in het aanbieden van de leukste vakanties. Het park ligt gevestigd aan het Brielse meer in Oostvoorne. Ben je op zoek naar een eigen vakantiehuisje? Dan kun je bij dit vakantiepark ook terecht voor een vaste staanplaats.

Vroegboekkorting
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart