Vroegboekkorting Tjingo

Tjingo is een online reisbureau welke gevestigd is in Zeist en reizen en vakanties aanbied van diverse touroperators. Het succes van Tjingo is dat ze vakanties aanbieden tegen dezelfde of lagere prijzen dan bij de Touroperators zelf. Dit komt doordat Tjingo zelf provisie krijgt door de reizen die geboekt worden en deze gedeeltelijk aan de klant teruggeeft. U boekt dus een vakantie bij Tjingo tegen standaard scherpe prijzen en soms zelfs met extra hoge kortingen. Hierdoor boekt u een vakantie bij een bekende touroperator met alle extra’s en voordelen tegen een stuk lagere prijs. Ook vroegboekkortingen zijn mogelijk bij Tjingo waardoor u ook hiervan mee profiteert. Kortom Tjingo is een prijsmatser waarbij u terecht kunt voor vele soorten vakanties tegen scherpe prijzen.

Vroegboekkortingen Tjingo

De vakanties en bestemmingen voor 2018 zijn inmiddels alweer bekend bij Tjingo dus de vroegboekkortingen beginnen op dit moment ook weer actief te worden, waardoor u nu extra hoge kortingen krijgt op vele reizen. Met bestemmingen als Frankrijk, Italie, Portugal, Spanje en Griekenland binnen Europa heeft u al een ruime keuze tussen lekkere zonvakanties voor 2018, maar bij Tjingo de prijsmatser kunt u ook terecht voor verre bestemmingen als Gambia, CuraƧao, Tanzania en Thailand. Vele van deze bestemmingen zijn nu makkelijk en snel online te boeken met vroegboekkortingen of andere acties. Daarom is het zeker aan te raden om hier eens een kijkje te nemen. Met het ruime aanbod aan diverse vakanties, luxe vakanties en all-inclusive vakanties tegen een scherpe prijs. Een Tjingo vakantie kan dan wel heel voordelig zijn en met de Tjingo vroegboekkorting nog interessanter.

Bekijk het actuele aanbod aan Tjingo vakanties hier.

Tjingo reisbureau

Omdat Tjingo zelf geen touroperator is boekt u via Tjingo dus een vakantie, maar word de vakantie zelf verzorgd door een andere touroperator. Dit betekend niet dat u aan uw lot overgelaten word op het moment dat u uw reis geboekt heeft, maar het houd wel in dat u eenmaal op uw vakantiebestemming afhankelijk bent van de touroperator waar geboekt is. Dit is verder geen probleem, maar wel iets waar u rekening mee moet houden. Want tenslotte gaat het u waarschijnlijk ook om de prijs, en bij Tjingo bent u verzekerd van een lagere prijs dan bij een touroperator zelf uw reis boeken. Dat is het grote voordeel van een vakantie boeken bij Tjingo online reisbureau. Geen gedoe, duidelijke website en lage prijzen. Wat verlangt u tegenwoordig nog meer van een reisbureau?

Vroegboekkorting