Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

Sawadee Reizen

Sawadee Reizen

Sawadee ReizenIn het hedendaagse tijdperk is op vakantie gaan geen luxe meer. Vroeger was op vakantie gaan echt bijzonder, aangezien het alleen voor de elite was bestemd. Maar zoals iedereen weet: tijden veranderen en we leven tegenwoordig in een wereld waarin bijna iedereen in contact met elkaar staat. Ook is op vakantie gaan in de westerse samenleving geen bijzonderheid meer. Zelfs gezinnen met een kleine portemonnee kunnen tegenwoordig op vakantie. Reizen met een vliegtuig is namelijk niet meer zo duur en er zijn altijd alternatieven voor een duur hotel waar je goedkoop kunt verblijven tegen scherpe prijzen. Het nadeel hiervan is echter dat mensen snel verzadigd raken, aangezien vakantie op deze manier niet meer zo bijzonder is. Bovendien zijn de vakanties doorgaans zeer standaard, waardoor het ook niet meer het typische geluksgevoel bij de gemiddelde vakantieganger teweegbrengt. Als je namelijk elk jaar eenzelfde soort vakantie viert kan ook dit een sleur worden. Gelukkig zijn er ook alternatieven en hoef je niet per se de hele dag in een resort te zitten, of op de camping in Frankrijk.

Naar Sawadee reizen

Bij Sawadee worden namelijk avontuurlijke groepsreizen georganiseerd die niet de gebaande paden volgen, maar echt uniek in zijn soort zijn. Dit staat altijd garant voor een avontuur en een ervaring die je nooit zult vergeten. Elke reis heeft namelijk iets unieks en dit zorgt er dan ook voor dat er veel tevreden klanten zijn. Het voordeel van Sawadee is dat de medewerkers ook allemaal echt liefhebbers zijn van avontuurlijke reizen en je omwille van die reden deskundig advies kunnen geven. Dit is natuurlijk belangrijk, want je wilt niet een reis gaan maken die je achteraf toch niet zo leuk lijkt. Bij Sawadee reizen kunnen ze je echter gemakkelijk helpen en je kunt je voorkeuren aangeven en een gesprek aanvragen voor goed advies. Zo weet je zeker dat je een perfecte reis maakt die je niet snel zult vergeten!

Sawadee Reizen

Sawadee Nederland

Het voordeel van Sawadee is dat het ook gevestigd is in Nederland en je daarom gemakkelijk advies kan inwinnen, omdat de meeste medewerkers namelijk ook Nederlands zijn. Als je langs komt bij de vestiging dan zul je merken dat je gelijk hartelijk ontvangen wordt en dat er veel experts zijn op het gebied van reizen. Het voordeel is ook dat Sawadee Nederland zeer veel verschillende soorten reizen aanbied. Er zijn namelijk meer dan 250 reizen waar je uit kunt kiezen! Zeker als je kieskeurig bent is dit natuurlijk een voordeel, want zo kun je elk jaar weer naar een andere locatie. Ook het soort reis waar je voor kiest is zeer breed, want er zijn verschillende soorten reizen waar je uit kunt kiezen.

Bovendien is Sawadee Nederland ook bewust van het belang van de duurzaamheid. Zeker in deze huidige tijd is dat belangrijk, aangezien klimaatverandering één van de grootste hedendaagse problemen is. Tijdens de reis kun jij dan, samen met de reismedewerkers, ook een steentje bijdragen aan een betere wereld. Dit aan de hand van creatieve projecten die in een bepaald land ten goede komen aan de lokale bevolking. Of bijvoorbeeld acties die ervoor zorgen dat het milieu er beter uit komt te zien. Het is namelijk belangrijk dat je de wereld op een goede manier achterlaat! Duurzaamheid staat dan ook centraal.

Aanbod bij Sawadee: Fietsvakanties

Sawadee ReizenZoals reeds gezegd is er een grote variatie aan soorten vakanties die je kunt boeken bij Sawadee. Een van de specialisaties zijn fietsvakanties. Dus als je een keer op een andere plek wilt fietsen dan door de standaard bossen van Nederland, is het aan te raden om een dergelijke vakantie te boeken. Enerzijds worden er verschillende fietsvakanties in Europa aangeboden voor groepen. Het is namelijk leuk om samen met een groep te fietsen, waarvan je de mensen nog niet zo goed kent. Dan heb je namelijk veel gespreksstof en kun je tijdens het fietsen interessante gedachten met elkaar uitwisselen. Via Sawadee kun je fietsvakanties boeken naar de meest aantrekkelijke fietslanden. Bovendien wordt er dan ook nog een de perfecte locatie uitgekozen, zodat je zeker weet dat je niet teleurgesteld wordt tijdens je vakantie.

De fietsreizen zijn zeer origineel en dat betekent dat je na de vakantie ook veel te vertellen hebt aan het thuisfront. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een fietsvakantie naar Griekenland te boeken en daar te fietsen over vier verschillende eilanden! Een voordeel hiervan is dat je echt langs unieke plekken komt die bijvoorbeeld ook op de werelderfgoedlijst staan. En ben je een vakantieganger die niet van massatoerisme houdt? Dan is dit helemaal ideaal, want dergelijke locaties worden tactisch vermeden! Ook fietsvakanties door Frankrijk worden aangeboden. Hoewel Frankrijk een redelijk bekend fietsland is, wordt er voor gezorgd dat de fietsvakanties toch origineler zijn dan de reguliere fietsvakanties. Op de website van Sawadee reizen wordt ook aangegeven hoe groot de groep is. Hou je van veel gezelligheid tijdens het fietsen? Dan kun je er voor kiezen om met een grote groep te gaan. Doe je het liever wat rustiger aan, dan is het ook mogelijk om een reis uit te zoeken voor een kleinere groep.

Aanbod bij Sawadee: Wandelvakanties

Ben je geen liefhebber van fietsen, dan is het ook mogelijk om een wandelvakantie te boeken via Sawadee reizen. Ook wat betreft wandelvakantie biedt Sawadee vele verschillende mogelijkheden. Zo heb je enerzijds de mogelijkheid om te kiezen voor relatief lichte wandelvakanties. Dit is voor mensen die niet vaak wandelen, maar er echt eens aan willen beginnen omdat het ze altijd leuk heeft geleken. Bij de lichtere wandelvakanties zal er per dag minder worden gelopen dan bij de zwaardere wandelvakanties. Bovendien is het zo dat bij een lichte wandelvakantie de plekken waar je langsloopt ook een stuk minder zwaar zijn. Ook zijn er meer mogelijkheden om te genieten van bepaalde plekken, omdat er minder gelopen wordt heb je meer tijd om bepaalde locaties goed te bewonderen. Het is enerzijds mogelijk om lichtere wandelvakanties in Europa te boeken, maar het kan natuurlijk ook in vele andere continenten. Het is maar net wat je voorkeur heeft!

Naast lichte wandelvakanties is er natuurlijk ook de mogelijkheid om bij Sawadee wandelvakanties te boeken die een stuk zwaarder zijn. Dit is voor echte waaghalzen en voor personen die wel van intensieve vakanties houden. De zwaardere wandelvakanties kenmerken zich door wat intensievere dagschema’s. Maar niet alleen dat: ook de wandelroutes zijn een stukje zwaarder, waardoor het voor mensen die regelmatig wandelen een echt leuke uitdaging wordt. Zo wordt er niet alleen over platte gebieden gewandeld, maar worden er ook vaak bergen beklommen. De locaties waar je kunt wandelen zijn zeer variërend. Van de meer voor de hand liggende landen zoals Frankrijk tot en met een wandelvakantie naar Armenië en zelfs China! Het is mogelijk om een zwaardere wandelvakanties met een grote groep te beleven, maar ook met een kleine groep is dit mogelijk. Dit is volledig afhankelijk van je voorkeur.

Aanbod bij Sawadee: familievakanties

Natuurlijk is het leuk om een reis te boeken met onbekenden om die beter te leren kennen, maar het is natuurlijk ook leuk om met je familie een originele vakantie te boeken. Gelukkig is dit ook mogelijk. Zo is het mogelijk om een familiereis met hoogtepunten te boeken. Dit is ideaal voor mensen die niet lang op vakantie kunnen, maar toch in een korte periode veel van een bepaald land willen zien en meemaken. Wanneer je dat zonder begeleiding doet, dan zul je doorgaans snel merken dat je al veel misloopt. In de eerste plaats omdat je veel kennis moet opdoen, voordat je ergens heen kunt gaan. Dit kost dan natuurlijk al tijd. Maar als je een reis bij Sawadee boekt, wordt dit al voor je gedaan. De reisexperts weten namelijk precies wat alle goede plekken zijn, waardoor je geen tijd verliest en in een kort tijdsperiode alle prachtige locaties kunt onderzoeken. Dit is bijvoorbeeld mogelijk in India, maar bijvoorbeeld ook in Thailand.

Aanbod bij Sawadee: avontuur en relaxen

Niet alleen is het mogelijk om helse vakanties te ondernemen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een combinatie van avontuur en relaxen. Dit is ideaal voor mensen die wel van vakantie houden, maar het niet leuk vinden als de vakantie volgens een zeer strak tijdschema moet worden beleefd. Bij een avontuur en relax-vakantie is dit niet nodig, want daar wordt er voor de zogenoemde gulden middenweg gekozen en dat is natuurlijk ideaal. Hoe dat er concreet uitziet? Een gedeelte van de vakantie bestaat uit een strak schema waar je alle hoogtepunten van een bepaald gebied komt te zien. Het andere gedeelte van de vakantie ben je echter volledig vrij en kun je zelf bepalen wat je wilt gaan doen. Heb je bijvoorbeeld zin om 3 dagen te relaxen aan een strand? Dat is dan geen probleem. Maar deze tijd kun je bijvoorbeeld ook besteden om nog wat andere hoogtepunten op te zoeken, of bijvoorbeeld een aantal hoogtepunten te gaan herbeleven. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit kan ook gedaan worden met je hele familie. Bijvoorbeeld ter viering van een jubileum. Wat is nou een mooier cadeau dan je hele familie mee op reis nemen? Het is een ervaring die ze nooit zullen vergeten.

Aanbod bij Sawadee: festivals

Houdt je van feest, muziek en om de sfeer in landen echt te verkennen? Dan is het ook mogelijk om een festival-reis te boeken. Dit is een ideale manier om met de mensen van een ander land in contact te komen. Dit kan heel leerzaam zijn, want dan kun je bijvoorbeeld nagaan hoe zij tegen bepaalde dingen in de wereld aankijken. Misschien zit er wel een vriendschap in! Tijdens deze festivalreis word je meegenomen naar plekken waar op dat moment een bijzonder festival is, denk daarbij aan het bijwonen van een religieus evenement in Ethiopië. Een festival-reis kan worden gedaan met je hele familie en dat maakt het dan ook zo leuk. Zo kun je samen genieten en educatief bezig zijn. Het is immers erg leerzaam om met andere culturen in aanraking te komen. Bovendien heb je dan genoeg te bespreken de komende verjaardagen en andere aangelegen familiefestiviteiten.

Acties/aanbiedingen

Om je reis helemaal optimaal te maken, is het vaak mogelijk om bij Sawadee gebruik te maken van acties en aanbiedingen. Op die manier kunnen mensen die het financieel niet heel breed hebben ook genieten van een magische vakantie! Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van de Myanmar-actie. Dit is een land die bij veel mensen niet heel bekend is. Toch is het leuk om heen te gaan, aangezien toeristen daar hartelijk worden ontvangen als gasten. Als je op vakantie gaat is een warm welkom natuurlijk nooit verkeerd. Van al die vriendelijkheid word je namelijk vanzelf vrolijk en dat is een ultieme vakantie-ervaring. Waar je ook vrolijk van wordt is de korting die wordt geboden bij deze reis. Zo is het tot en met 15 december 2019 om 100 euro per persoon korting te krijgen. Als je met een grote groep gaat scheelt dit natuurlijk een hoop! Dat geld kun je dan weer besteden aan leuke activiteiten in Myanmar. Zo is het een win-winsituatie. Indien je de 25-daagse reis boekt krijg je er bovendien ook nog eens 5 gratis maaltijden bij. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het eten.

Ook zijn er de zogenoemde Sawa-Deals. Met deze deals kun je profiteren van kortingen bij last-minute reizen. Deze kortingen kunnen variëren en daarom is het ook belangrijk om de website altijd in de gaten te houden. Qua prijs variëren de kortingen ook. Soms kunnen de kortingen namelijk wel oplopen tot honderd euro. Ook zijn er vaak andere deals en acties, maar om te weten wat er zoal is, is het van belang om de site goed in de gaten te houden. Dit wordt namelijk vaak geüpdatet.

Singlereizen bij Sawadee

Ben je het type dat liever niet met bekenden reist, maar echt op avontuur wil gaan om nieuwe mensen te ontmoeten? Dan is het ook mogelijk om een zogenoemde singlereis te boeken. Het voordeel van een singlereis is dat iedereen alleen reist, wat dus betekent dat je op elkaar bent afgestemd en elkaar gemakkelijk leert kennen. Wanneer je alleen op reis gaat met mensen die elkaar al kennen is het namelijk een stuk lastiger om er tussen te komen. Dit komt omdat zij elkaar al kennen en jij nog niemand. Bij een single-reis is dit gelukkig niet het geval, want daarbij moet je elkaar wel leren kennen anders heb je een erg saaie vakantie! Een singlereis staat garant voor een avontuur. Veel mensen die gezamenlijk en singlereis ondernemen bouwen een intieme band op. Vaak ontmoeten ze elkaar later in het leven ook nog eens en zijn ze vrienden voor het leven!

Als je altijd al zoiets hebt willen meemaken ben je bij Sawadee aan het juiste adres. Wat voor soort singlereis je wilt boeken is geheel aan jou. Als je bijvoorbeeld kiest voor een wandelvakantie, dan betekent dit dat je van wandelen houdt. De andere reizigers zouden hier echter ook van houden en zo heb je gelijk al de eerste gemeenschappelijke connectie met elkaar! Je kunt je singlereis dus echt afstemmen op je voorkeur, wat als voordeel heeft dat je gemakkelijk een praatje kunt maken met een andere reisgenoot over de gemeenschappelijke interesses die jullie hebben. En mocht je het een beetje eng vinden, dan is dat geen probleem. De reisexperts beantwoorden met liefde je vragen, zodat je met een gerust hart weet waar je aan toe bent. Dat is natuurlijk ook ideaal. Ook hierbij is het mogelijk om voor grote en kleine groepen te kiezen bij je reis.

Naar Sawadee reizen

Sawadee vroegboekkorting

Net zoals vele andere reisaanbieders kunt u profiteren van vroegboekkortingen. De Sawadee vroegboekkorting loopt eigenlijk het hele jaar door en is toepasbaar op diverse reizen. Of je nu naar Amerika of Azië wilt reizen dat maakt niet uit. Op dit moment loopt er een 100,- p.p. Sawadee vroegboekkorting actie op de familiereizen. Als je met je gezin een mooie vakantie wilt hebben in een ver land dan loopt dit al snel in de papieren. Met deze Sawadee vroegboekkorting actie bespaard u meteen flink. Als u met 2 kinderen en partner op vakantie gaat dan is dit gewoon 400,- korting. Profiteer dus nu als u met uw familie een mooie vakantie wilt gaan maken. Bij Sawadee reizen zit u op het juiste adres voor het boeken van een prachtige vakantie. Mooie bestemmingen, vele opties en ook nette prijzen.

Vroegboekkorting
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart