Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

Vroegboekkorting kamperen 2016

Nu de meeste aanbieders van vakanties hun prijzen voor de zomer van 2016 bekend gemaakt hebben kunnen we enigszins wat reisorganisaties op een rijtje gaan zetten, want de vroegboekkortingen op campings zijn ook al beschikbaar van diverse reisaanbieders. Ook dit jaar zijn de kortingen weer goed te noemen en het loont zeker om nu alvast uw vakantie uit te gaan zoeken en te boeken, want bij sommige aanbieders scheelt het zo 30% op de prijs. Hier kan een last minute bijna niet tegen op en zeker als u met de tent of caravan op vakantie en u wilt wat gaan rondtrekken kan het al handig zijn om een leuke route uit te stippelen en vast te gaan leggen.

De kampeer vroegboekkortingen voor 2016 zijn op het moment van schrijven nog niet allemaal beschikbaar, maar de verwachting is dat eind deze maand iedere reisaanbieder van kampeervakanties zijn prijzen beschikbaar heeft en dat u bij de meeste gebruik kunt maken van vroegboekkortingen. Hieronder vind u in ieder geval de aanbieders waar u nu al kunt profiteren van vroegboekkorting op campings.

Kampeervakanties 2016

rcnRCN – De vroegboekkorting RCN loopt dit jaar t/m 15 december 2015 voor de zomer van 2016, dus als u een vakantie wilt boeken bij een van de mooie RCN campings of vakantieparken dan moet u er snel bij zijn wilt u profiteren van deze korting. Wist u dat u bij RCN ook nog eens een extra korting krijgt als u een vakantie boekt van minimaal 2 weken? Dan krijgt u namelijk nog eens 15% korting op de boeking.

Meer informatie over de RCN vroegboekkorting 2016 vind u hier en hier.

go4campGo4camp – Bent u al bekend met deze reisaanbieder van campings? Bij Go4camp kunt u terecht voor campings in Italië, Kroatië, Frankrijk, Oostenrijk en Slovenië en ze richten zich bij Go4camp ook meer op degene die een wat luxere kampeerervaring willen. De Go4camp vroegboekkorting is inmiddels ook beschikbaar en te boeken, waardoor u een keuze heeft uit vele luxe vakantieplekken op mooie campings.

Meer informatie over de Go4camp vroegboekkorting vind u hier en hier.

roompotRoompot – U kent Roompot misschien wel van de vakantieparken met bungalows, maar u kunt bij Roompot ook heerlijk genieten op de camping en daarbij nu ook profiteren van vroegboekkorting. De Roompot vroegboekkorting loopt door t/m 15 februari dus u heeft nog even tijd, en het voordeel loopt op tot wel 30% korting op uw boeking. Als u dus van plan bent om een vakantie met Roompot te boeken dan is het aan te raden om deze moet vroegboekkorting te gaan boeken, want het bespaard u veel geld.

Meer informatie over de Roompot vroegboekkorting vind u hier en hier.

 

 

Update:

Dit artikel word de komende tijd verder aangevuld zodat u alle reisorganisaties die kampeervakanties aanbieden met vroegboekkorting op 1 plek kunt terugvinden.

Vroegboekkorting
   Vroegboekkorting
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0
   Shopping cart