Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

Nieuwe Sawadee brochure

Sawadee is de reisorganisatie waar u terecht kunt voor vele leuke rondreizen. Een vakantie met Sawadee boekt u namelijk om van wat de wereld te zien, en niet naar een bestemming dichtbij. Denk hierbij aan de mooiste exotische bestemmingen in Azië, avontuurlijke rondreizen door Afrika (en dan niet alleen het zien van de big 5, maar ook de prachtige bergen in Ethiopië of Kenia), of naar de zuidpool afreizen om kennis te maken met Antarctica en de prachtige dieren die hier leven en nog veel meer.

Op de website van Sawadee vind u alle informatie die u nodig heeft om een mooie rondreis te boeken, maar ze brengen ook een prachtige brochure uit. Het is misschien niet meer helemaal van deze tijd om een brochure aan te vragen, maar stiekem is het toch wel even lekker makkelijk om op de bank het prachtige boek van Sawadee te bekijken en jezelf lekker te maken. Natuurlijk is de Sawadee brochure helemaal gratis aan te vragen.

De voordelen van een brochure is ook dat je hem makkelijk samen kunt bekijken en eens lekker op het gemak de reizen uit kunt kiezen. Vervolgens kunt u op de website de actuele beschikbaarheid en prijzen terugvinden zodat als u eruit bent, uw rondreis kunt boeken.

Hier kunt u de Sawadee brochure aanvragen, helemaal gratis!

Vroegboekkorting
   Vroegboekkorting
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0
   Shopping cart