Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

Kassakortingen bij TUI voor de zomer

Met de overgang van de naam Arke naar TUI zijn het extra voordeelweken bij de TUI waardoor u al extra kunt profiteren van te gekke aanbiedingen en kortingen, maar nu hebben ze voor de vroegboekers nog een extra korting tijdelijk in het leven geroepen, want als u deze winter een zonvakantie gaat boeken krijgt u maar liefst tot wel 100,- extra kassakorting!

Bekijk hier deze actie van TUI en de vakanties waar u uit kunt kiezen.

Op het moment van schrijven heeft TUI meer dan 1900 zonvakanties in hun assortiment zitten waarbij u een ruime keuze heeft uit bestemmingen, luchthavens van vertrek en natuurlijk de verschillende data van vertrek. Tui is niet voor niets een van de grootste reisorganisaties van Nederland, en met bestemmingen als Spanje, Portugal, Griekenland en Turkije kunt u makkelijk en snel met het vliegtuig naar een ideale zonstemming naar keuze, maar ook verre reizen zitten in het assortiment van TUI als een Kaapverdië, Curacao en Mexico. Dit zijn natuurlijk ook ideale zonbestemmingen alleen dan wat verder vliegen, maar dan maakt u wel iets unieks mee.

TUI gaat verder

Onder de nieuwe naam van Arke, TUI willen ze het concept van Arke zoveel mogelijk vast houden omdat het stiekem al 1 reisorganisatie was, maar ze willen ook verder gaan en vandaar dat ze nu zoveel extra korting geven. Met extra kortingen, meer bestemmingen en vooral zo hoog mogelijk scoren onder hun klanten is TUI bezig om een sterk merk neer te zetten, waarmee u kunt profiteren van extra lage prijzen en hoge kortingen. Kortom het ideale moment om te profiteren van vroegboekkortingen voor 2016 is nu bij TUI, want een vakantie boeken is nu extra voordelig.

Vroegboekkorting
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Vroegboekkorting
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0
   Shopping cart