Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

Gratis naar pretparken met Beachmasters jongerenreizen

Nu extra voordeel bij Beachmasters Jongerenreizen, want ze hebben nu een tijdelijke actie als je van plan bent om naar Rimini een vakantie te gaan boeken. Want naast de scherpe prijzen, vele activiteiten en feesten krijgt u namelijk nu tijdelijk bij uw boeking van een vakantie naar Rimini een gratis ticket voor het pretpark Mirabilandia! Dit scheelt toch weer 40,- voor een geweldig dagje uit als je naar Rimini op vakantie gaat, want dit pretpark is zeker een aanrader!!

==>> Voor meer informatie en prijzen bezoek hier de website van Beachmasters Jongerenreizen.

beachmasters-riminiVakantie naar Rimini

Een vakantie naar Rimini Italië is een voordelige vakantie met Beachmasters Jongerenreizen, en zeker als u nu nog profiteert van de vroegboekkorting acties en deze extra actie. Rimini is een stadje in Italië die veel geboekt word door jongeren die lekker willen feesten, geen zin in lange reisafstanden hebben en toch zon, zee en strand willen met een goede temperatuur. Rimini is dan bij uitstek een stadje waar je heerlijk kunt luieren, genieten van de zon en ook nog erop uit kunt gaan.

Met Venetië om de hoek, pretparken als Mirabilandia op korte afstand, de vetste clubs waarbij Beachmasters Jongerenreizen de transfers voor regelt. Kortom een vakantie naar Rimini is een feestvakantie en nu extra voordelig geprijsd met bijkomende voordelen. Boek nu uw vakantie met Beachmasters en profiteer!

Vroegboekkorting
   Vroegboekkorting
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0
   Shopping cart