Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

Vroegboekkorting tips 2017U heeft heerlijke vakantieplannen en bent al rustig aan het rondkijken naar diverse bestemmingen. Zeker als u nu al rond aan het kijken bent voor een heerlijke vakantie voor de zomer 2017 heeft u nog wel even tijd. Waarschijnlijk heeft u dan ook al wel in de gaten dat u de ene reis nog voordeliger kunt aanschaffen dan de andere. Bij een TUI komt u dan termen tegen als vroegboekersvoordeel en bij een Center Parcs word de term vroegboekkorting weer meer gebruikt. Zo zal elke reisorganisatie wel een term gebruiken waar vroegboeken in voorkomt. Op vroegboekkorting.nl vind u daarom ook praktisch elke reisorganisatie terug welke een vorm van vroegboekkorting gebruikt. We proberen deze zo actueel mogelijk te houden zodat u eenvoudig via onze website terug kunt vinden welke vroegboekkortingen er mogelijk zijn. We hebben daarbij diverse tips en trucs in de loop der jaren voor u verzameld, en in dit artikel proberen we u wat meer te vertellen over de vroegboekkorting.

neckermann-vroegboekkortingVroegboekkorting 2017 uitgelegd

We leven inmiddels in 2017 en de zomervakantie komt al rap dichterbij. Voor veel mensen lijkt dit nog ver weg, maar de eerste schoolvakanties beginnen al eind juni/begin juli en zeker als u gebruik wilt maken van een extra korting komt het bijna te dichtbij. De vroegboekkorting 2017 is namelijk maar beperkt houdbaar. Het grote voordeel van vroegboekkortingen is namelijk dat u ruim van tevoren (lees meer dan 3 maanden) uw boeking bij een reisorganisatie plaatst. Zeker als u meer dan 6 maanden van tevoren al uw reis boekt zult u zien dat u bij diverse reisorganisaties 100,- tot wel 200,- korting krijgt per persoon. Dit is gewoon veel geld wat u kunt besparen en de enige manieren om een nog lagere prijs te betalen voor uw vakantie is gokken op een last minute. Let op dat we de term gokken gebruiken. Hierover later meer.

Voor 2017 zijn er al diverse vroegboekkorting acties geweest. De grote kortingsperiode is inmiddels grotendeels voorbij omdat deze weer in januari/februari waren. Echter dit betekend niet dat u niet meer kunt profiteren van vroegboekkortingen. We zien op dit moment dat o.a. Neckermann, Vrij Uit, TUI en Kras nog steeds leuke extra kortingen geven op boekingen voor de zomervakantie 2017. Over het algemeen werken deze vroegboekkorting 2017 acties heel simpel, u navigeert naar de website van de reisorganisatie, selecteerd de reis naar keuze en uw korting word meteen verrekend.

U heeft geen aparte kortingscodes te selecteren of ergens op het internet te zoeken. Eenvoudig online uw boeking plaatsen en meteen zien wat de kosten zijn, dat is het doel. Als wij zouden adviseren dan is het moment van boeken nu nog. Hoe langer u namelijk wacht hoe minder aanbod er zal zijn in het vroegboekkortings segment. We verwachten dat de meeste acties namelijk in de maand mei aflopen.

Wat zijn de echte voordelen van de vroegboekkorting 2017 dan?

De echte voordelen van het plaatsen van een boeking met vroegboekkorting 2017 is eigenlijk hetzelfde als voorgaande jaren. U krijgt een hoge korting bij het boeken van uw reis met daarbij de volgende voordelen (afhankelijk per reisorganisatie).

  • Hoge extra kortingen
  • Gegarandeerd de bestemming/accommodatie naar keuze
  • Weinig op=op acties waardoor u veel keuze heeft
  • Precies weten wat u voor uw vakantie kwijt bent
  • Geen last minute stress

Verder bieden vele reisorganisaties nog een keer de volgende voordelen

  • Kosteloos omboeken tot x aantal weken van tevoren
  • Aangesloten bij de garantiefondsen
  • Eventueel annuleren tot x aantal weken voor vertrek ook nog mogeljik
  • Laagste prijsgaranties

De laatste 4 punten zijn niet bij alle reisorganisaties even uitgebreid. Hiervoor moet u zelf de voorwaarden nog voor nalezen omdat deze nog wel eens afwijken per reisorganisatie. U kunt uw vakantie ook boeken via een online reisbureau als D-reizen of Prijsvrij zodat u extra garanties kunt krijgen en een ruim aanbod van de diverse reisorganisaties naast elkaar kunt leggen.

Last minute voordeliger?

Er zijn grofweg gezegd 3 soorten mensen. 1 is degene die ruim van tevoren zijn vakantie wilt vast leggen, hierdoor heb je er geen omkijken meer naar en weet je precies wat je kwijt bent. Voor deze groep mensen is de vroegboekkorting altijd van toepassing. Dan heb je degene die nergens naar kijken en hun vakantie boeken wanneer ze er tijd/zin in hebben. Deze groep mensen zal er verstandig aan doen om eens een keer wat eerder hun keuze te maken, want zij kunnen veel geld besparen op hun vakantie. En dan heb je nog de last minute groep. Een last minute 2017 vakantie boeken is natuurlijk ook een zeer goede optie om geld te besparen. Het enige nadeel kan zijn de beschikbaarheid van de vakantie naar keuze. Bij het last minute aanbod is namelijk de stelregel op=op. Het aanbod van vakanties is vaak namelijk echt het laatste aanbod, dus het kan zomaar zijn dat de accommodatie naar keuze van het ene op het andere moment door iemand anders al geboekt is omdat het de laatste kamer is, of nog bijna erger dat het vliegtuig vol zit en er geen beschikbare vluchten meer zijn.

Qua kosten van een last minute vs een vakantie met vroegboekkorting zit er niet veel verschil tussen. De ene keer hebben ze namelijk superscherpe last minute acties om de laatste paar kamers te verkopen, maar soms kan een reisorganisatie door veel in te kopen ook perfecte vroegboekkorting deals maken. Het grote verschil zit hem dan ook in de zekerheid, zeker als u met meer dan 2 mensen op vakantie wilt gaan kan het veel handiger zijn om vroeg uw vakantie te gaan boeken.

Vroegboekkorting
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart