Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

Vroegboekkorting Pelikaan reizen

Pelikaan reizen is een reisorganisatie waar u heerlijke vakanties kunt boeken naar diverse bestemmingen, alleen maken ze bij Pelikaan reizen voornamelijk gebruik van de bus als vervoersmiddel. De verre zonnige bestemmingen die u ook bij Pelikaan reizen kunt boeken gaat u vaak wel met het vliegtuig naartoe, maar ter plekke staat er weer een luxe touringcar op u te wachten om u rond te brengen, want bij Pelikaan reizen boekt u de leukste, mooiste en meest comfortabele busreizen tegen de laagste prijzen!. Het leuke van deze reisorganisatie is dat u hier ook weer vele leuke bestemmingen terugvind waar vele andere reisorganisaties aan voorbij gaan. Denk hierbij aan leuke busreizen door Ierland, Schotland of Scandinavië.

Bekijk hier het aanbod van Pelikaan reizen en de actuele aanbiedingen

Stedentrips

Pelikaan reizen bied niet alleen vele mooie rondreizen aan door heel Europa, maar ook de korte trips oftewel stedentrips naar vele Europese steden. Denk hierbij aan een Barcelona, Berlijn, Praag en Parijs, maar u kunt ook stedentrips boeken naar de wat minder grote/bekende steden voor stedentrips zoals Dusseldorf, Stockholm en Venetië. Dit alles tegen vaste lage prijzen en een ruime beschikbaarheid. Ze zijn bij Pelikaan reizen niet voor niets al 70 jaar bekend in de reiswereld en met een veelzijdig en ruim aanbod aan vakanties, trips en zonbestemmingen bent u hier op het juiste adres als u een leuke busreis wilt boeken.

Busreizen

De luxe touringcar staat bij Pelikaan reizen overal aan top, want waar u ook naartoe gaat dit is het standaard ingrediënt van een Pelikaan vakantie. U kunt hierbij de mooiste tochten door Europa mee maken, maar dat betekend niet dat u hier altijd aan vast zit. Als u een rondreis boekt dan spreekt het voor zich dat u zich met de bus verplaatst tussen de vele bijzondere bezienswaardigheden die Europa u te bieden heeft, maar u kunt natuurlijk ook een luie zonvakantie boeken bij Pelikaan reizen waardoor u de touringcar puur als vervoersmiddel gebruikt om op uw vakantiebestemming te komen.

Alle type vakanties van Pelikaan reizen

Vroegboekkorting
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart