Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

Vroegboekkorting Ardoer Campings

Zoek nu jou ideale vakantie en boek direct!Een vakantie in het buitenland is helemaal niet nodig. Nederland heeft genoeg plekken om te ontdekken en vele Nederlanders zijn nog lang niet op alle plekken in Nederland geweest. Uiteraard, mooi weer garantie heb je in Nederland nooit, maar toch kennen ook wij mooie en zonnig zomers. Vooral wanneer je een gezin hebt, kan een vakantie naar het buitenland omslachtig zijn. Urenlang op de luchthaven en in een veel te krap vliegtuig, of met een volgepakte auto uren en uren rijden. In Nederland is alles dichtbij. Binnen twee uur rijd je vaak al naar de andere kant van het land, met een heel ander indeling en natuur. Met de vroegboekkorting Ardoer campings boekt u zo’n vakantie met extra korting, want ook in Nederland is het goed vakantie vieren. Plekken om te overnachten heeft Nederland ook meer dan genoeg. Nederland kent vele vakantieparken en campings. Dit zijn uitermate geschikte plekken, om je kinderen een onvergetelijke vakantie te geven en heb je geen verre vliegreis voor nodig.

Bekijk hier het actuele aanbod van Ardoer campings

Boek een vakantie bij Ardoer Campings

Een aanbieder, waar je prima een camping of een vakantiepark kunt regelen is Ardoer Campings. Bij Ardoer Campings kun je heel simpel online de gewenste camping of vakantiepark boeken, zodat je een complete vakantie hebt in eigen land. Wil je voor deze zomer nog een plek op één van de bij Ardoer Campings aangesloten campings boeken, dan kun je nu nog gebruik maken van de Ardoer vroegboekkorting 2024. Maar je kunt ook nog het hele jaar profiteren van de Ardoer vroegboekkorting 2023, wanneer je voor het voorjaar of de zomer van 2024 een leuke kampeerplaats voorbij ziet komen. Op de website van Ardoer Campings heb je een basiskeuze tussen kamperen en huren. Bij kamperen worden alle campings weergegeven, terwijl bij huren een overzicht van de vakantieparken wordt weergegeven, waar je een huisje of zelfs een boomhut kunt huren.

De pijlers van Ardoer Campings

Ardoer Campings wil een betrouwbare en kwalitatief goede partner zijn voor degenen die bij hen boeken. Daarom maakt men gebruik van een vijftal pijlers, die de visie van Ardoer Campings beschrijven.

 1. Kwaliteit
  Als camping of vakantiepark kun je je niet zomaar aansluiten bij Ardoer Campings. Daar moet een absolute kwaliteit tegenover staan. De ANWB scores en de kwaliteitsonderzoeken van Ardoer Campings bepalen of een park bij Ardoer aan mag sluiten. Dit houdt in dat een dergelijke camping of vakantiepark aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet.
 2. Zekerheid in prijs
  Transparantie is heel belangrijk, vooral wanneer het op prijs aankomt. Wanneer je dus je vakantie bij Ardoer Campings boekt, dan weet je dat de prijs die weergegeven wordt ook de daadwerkelijke prijs is, zonder vreemde reserveringskosten. Eventuele optionele kosten worden ook daadwerkelijk vermeld en wanneer je boekt voor de zomervakantie voor dit jaar, krijg je de Ardoer vroegboekkorting 2024.
 3. Persoonlijk
  De persoonlijke benadering wordt door de gasten van een camping of vakantiepark altijd enorm op prijs gesteld. Mocht je extra wensen hebben, geef dat dan persoonlijk bij de eigenaar van de camping of het vakantiepark aan. De eigenaren zullen er alles aan doen om je een zo prettig mogelijke vakantie te bezorgen.
 4. Veelzijdigheid
  De campings en vakantieparken van Ardoer Campings zijn allemaal verschillend. Geen enkele camping is met andere campings te vergelijken. Deze veelzijdigheid brengt met zich mee dat iedereen wel een camping vind dat voldoet aan zijn of haar behoeften. Mensen die houden van levendige campings, maar ook mensen die van rust houden, kunnen allen boeken bij Ardoer Campings.
 5. Verrassend
  Het aanbod aan verhuurplaatsen is altijd verrassend. Dit door de veelzijdigheid van de verschillende campings en vakantieparken, maar ook door de vele verschillende locaties met elke locatie zijn eigen charme.

Zoek nu jou ideale vakantie en boek direct!

Greenkey

Als aanbieder van campingreizen weet Ardoer Campings als geen ander hoe het is om in de vrije natuur te leven. Natuur is dan ook een heel belangrijk punt bij Ardoer Campings. Niet voor niets richt Ardoer Campings zich op een schoner milieu. Enkele van de Ardoer campings hebben inmiddels een Greenkey certificering mogen ontvangen. Dit houdt in dat deze parken zich bezig houden met het besparen van gas, elektriciteit en water. Ook het verminderen en scheiden van afval wordt door deze parken bewust gedaan. Greenkey is een internationaal keurmerk voor de recreatie- en toeristenbranche voor bedrijven die serieus omgaan met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Enkele Ardoer parken hebben zelfs een Greenkey goud certificering behaald. Vind je het dus belangrijk om een uiterst milieuvriendelijk park te boeken, dan zijn deze parken aan te bevelen.

Kamperen

Kamperen is de ‘core business’ van Ardoer Campings. Gebruikelijk is om je eigen caravan of tent mee te nemen, waarbij je de plaats huurt van Ardoer Campings. Maar het is ook mogelijk om op sommige parken een stacaravan of een huurtent te huren. De mogelijkheden zijn dus onbeperkt. Ardoer Campings kent de volgende plaatstypes voor een camping:

 • Natuurplaats
  Een natuurplaats is een plek op één van de Ardoer parken, maar dan zonder enige luxe. Deze plek is ideaal als je het zo dicht mogelijk bij de natuur wilt leven en geen behoefte hebt aan allerlei extra voorzieningen.
 • Basisplaats
  De basisplaats biedt je in ieder geval de zekerheid van een aansluiting voor elektra. Bij sommige campings heeft de basisplaats ook een wateraansluiting. Hierdoor kampeer je toch heel sober, maar kun je nog wel gebruik maken van basisfaciliteiten, zoals water en elektriciteit.
 • Comfortplaats
  Huur je een comfortplaats dan ben je verzekerd van enkele faciliteiten, zoals een elektra- en wateraansluiting en een afvoer en/of een televisieaansluiting. Deze faciliteiten garanderen je een vakantie met gebruikmaking van de luxere onderdelen van een camping. Boek nog snel voor dit jaar, om zeker te zijn dat deze plekken nog gehuurd kunnen worden en maak zo ook nog gebruik van de Ardoer vroegboekkorting 2024.
 • Luxe comfort plaats
  Wanneer je echt een onbezorgde kampeervakantie wil beleven, boek je de luxe comfort plaats. Hierbij krijg je alle faciliteiten zoals de comfortplaats, maar krijg je er privésanitair bij. Dit kan een privé toilet en badkamer zijn op je campingplek zelf, maar het kan ook een privé badkamer in een sanitair gebouw zijn.

Bekijk hier het actuele aanbod van Ardoer campings

Verhuur

Ben je niet zo’n liefhebber van om de hele vakantie te verblijven in een caravan of een tent? Geen nood, Ardoer Campings heeft een keuze uit tal van verblijfsaccommodaties die je voor je vakantie kunt huren, dit kan van een logde tot een stacaravan zijn, maar ook een luxe bungalow of vakantiehuis. Geen enkele locatie is hetzelfde, dus elk park biedt weer een andere accommodatie aan om te huren. Boek voor een leuke locatie wel bijtijds, omdat er altijd meer campingplaatsen aangeboden worden dan verhuurlocaties. En wanneer je op tijd boekt voor dit jaar, maak je ook gelijk gebruikt van de Ardoer vroegboekkorting 2023. Mocht je er volgend jaar in het voorjaar op uit willen en het is nog te koud om te kamperen, dan huur je gewoon één van de verhuuraccommodaties, zodat eventueel koud weer geen invloed heeft. Als je jaar nog boekt, dan maak je gebruik van de Ardoer vroegboekkorting 2024.
Zoek nu jou ideale vakantie en boek direct!

Bijzondere huuraccommodaties

Een hele belevenis, vooral voor de kinderen, wordt een vakantie in één van de verschillende bijzondere huuraccommodaties. Dit zijn niet alledaagse accommodaties waar je tijdens je vakantie verblijft en maken je vakantie nog specialer. Aan de Zeeuwse kust kun je bijvoorbeeld een prachtige vijfpersoons strandlodge huren. Ideaal voor de zomermaanden. De kinderen kunnen zich overdag heerlijk op het strand vermaken en ‘s avonds zit je relaxed voor je strandlodge om te genieten van de zonsondergang. Wil je eens wat anders dan een standaard tent, dan kun je ook een tipi huren. In deze luxe tipi’s vind je alles wat je nodig hebt, zoals een interieur inclusief vaste bedden. Koken kun dan doen aan de buitenkeuken. Op één van de Ardoer parken kun je een woonboot huren. Je woont op het water en op het terras kun je ‘s morgens heerlijk ontbijten aan het water. Wil je helemaal een spectaculaire accommodatie dan moet je naar het Ardoer park in Vollenhove. Daar overnacht je namelijk in een helikopter. De helikopter staat op een platform midden in een vijver en is voorzien van bed, tv en een kachel. Omdat dit stuk voor stuk unieke accommodaties zijn, is het van belang op tijd te boeken. Zo weet je zeker dat de accommodatie nog voor je vrij is. Daarnaast kun je dit jaar nog gebruik maken van de Ardoer vroegboekkorting. En wanneer je voor volgend jaar lente of zomer boekt, kun je gebruik maken van de Ardoer vroegboekkorting 2024.

Overige accommodatie mogelijkheden

Dat de mogelijkheden bij Ardoer Campings onbegrensd en veelzijdig zijn, bewijze de veel verschillende locaties die je op de website van Ardoer kunt kiezen. Is je hond je beste vriend en zul je die ook tijdens je vakantie nooit thuis laten? Klik dan op ‘campings met hond’ en krijg een overzicht van alle campings, waar je met je trouwe viervoeter naartoe kunt. Willen de kinderen graag paardrijden? Klik op ‘campings met manege’ en je krijgt een overzicht van alle campings met een manege, zodat de kinderen een echte paardenvakantie kunnen beleven. Daarnaast biedt Ardoer Campings ook groepsaccommodaties aan, zodat je ook een vakantie voor grotere groepen kunt boeken.

Bekijk hier het actuele aanbod van Ardoer campings

Vroegboekkorting
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart