Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

Travelberry

Travelberry - Jongste touroperatorEen touroperator met diverse soorten reizen. De bedoeling is om een online reisbureau te starten met oubollige service. Het idee is namelijk dat de klant alles online kan regelen, echter wel met persoonlijk contact. Mensen die een reis boeken via TravelBerry krijgen dan ook een persoonlijk telefoontje na het maken van een boeking om de details na te lopen. Het reisaanbod is op dit moment nog niet gigantisch groot. De landen waar je een vakantie naartoe kunt boeken zijn op dit moment Amerika, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Italië en Nederland.

Themareizen en specials

De hoeveelheid vakanties, bestemmingen en accommodaties zijn niet het doel van TravelBerry. Het doel is om een complete belevenis te verkopen. Dit zie je ook op de website van deze touroperator terugkomen. Denk aan de komende kerstperiode met diverse kerstmarkten. Ze bieden via Travelberry een paar leuke kerstspecials aan. Echter ook stedentrips naar bijv. New York in kerststijl kan je boeken via hun. Rond half november begint namelijk langzaam de kerstdrukte op gang te komen met black fridays, kerstbomen en vele leuke workshops. De kerstmarkten in België, Duitsland en ook Nederland zijn dan ook elk jaar populairder aan het worden. Je kan een kerstmarkt bezoeken met een georganiseerde busreis, echter wat je ook steeds meer ziet komen zijn stedentrips per vliegtuig. Denk niet aan een vliegticket voor Berlijn, maar meer aan New York en Londen.

Formule 1 reizen

De formule 1 is de laatste paar jaar een stuk populairder aan het worden in Nederland. Dit komt natuurlijk door de successen die Max Verstappen behaald. Hierdoor zijn de formule 1 reizen ook steeds populairder aan het worden. TravelBerry probeert hierin mee te gaan en bied dan ook complete arrangementen aan voor deze autosport. Hoewel het seizoen 2021 nu ten einde loop is de verwachting dat de formule 1 reizen voor 2024 weer razend populair gaan worden. Hou daarom deze touroperator goed in de gaten!. Heerlijk genieten van de sport die Formule 1 heet met natuurlijk als Nederlander toch wel een pro Verstappen supporter erbij toch. Geniet van een heerlijke vakantie met een leuk thema door voor de Formule 1 reizen te kiezen. De complete korting die u hier kunt krijgen bij het vroegboeken is veelal niet veel, maar elke euro is toch weer mooi meegenomen of niet?

Vroegboekkorting Travelberry

De kortingscode acties en eventuele vroegboekkorting bij Travelberry is nog niet bekend bij ons. We weten dat ze niet persé op prijs willen gaan stunten. Echter of ze niet aan een vroegboekkorting gaan doen of juist wel is nog even afwachten. Aangezien de meeste touroperators rond december hun nieuwe prijzen bekend maken verwachten we rond deze tijd hier ook meer over te kunnen vertellen. Tot dan is het genieten van de scherpe prijzen die ze op hun huidige aanbod hebben staan.

Vroegboekkorting
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart