Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

Kras cruises

Kras is nu TUI

Wilt u nog steeds genieten van de Cruises welke Kras reizen u jarenlang naar tevredenheid heeft aangeboden? Geen probleem. Kras reizen is nu namelijk helemaal opgegaan in het TUI reisaanbod. Dus hetzelfde reisaanbod alleen dan onder een andere naam. Kras reizen is namelijk al jarenlang onderdeel van de TUI groep, en sinds 2021 is er besloten om de vakanties van Kras nu ook onder de TUI naam aan te gaan bieden. Bekijk de diverse Kras cruises nu dus eenvoudig online op de website van TUI en profiteer van de scherpe aanbiedingen.

Kras reizen cruises

kras reizen cruisesBen jij wel eens op een cruise vakantie geweest? Zo niet, dan is dit het jaar dat jij je eerste cruise reis moet gaan maken. Want zo een luxe en bijzondere reis verdien jij!
En nee, we horen het je al denken, maar cruise vakanties zijn niet alleen voor senioren, cruise vakanties zijn voor iedereen. Voor jong en oud en alles wat er tussen zit, voor iedereen is er genoeg te doen op een cruise vakantie. Het zal je verbazen wat voor grote ontwikkeling de cruise industrie de laatste jaren heeft doorgemaakt. Er wordt nu heel doelgericht gekeken naar het type klant dat de cruise boekt. Zijn het senioren, jongeren, gezinnen of juist een mix van alles? Op deze factoren wordt de cruise aangepast. Alle faciliteiten, het eten, de live entertainment, de spellen en overige activiteiten worden volledig op maat aangeboden zodat ook jij de vakantie van je leven tegemoet zal gaan. Dus staat de cruise vakantie nog niet op je reis bucketlist? Zet die er dan nu op! Je zult er geen spijt van krijgen.

KRAS CRUISES AANBIEDINGEN

Waarschijnlijk ken je kras.nl al van hun grote online reisaanbod. Kras.nl is een online reisorganisatie met ook een fysiek kantoor dat het al decennia lang goed doet in de reisindustrie. Een fijne klantenservice, persoonlijk reisadvies maakt deze organisatie bij veel vakantiegangers een groot favoriet. Deze organisatie biedt onder andere de mooiste hotels tegen de beste prijzen aan, de leukste stedentrips en de meest zonnige bestemmingen. Ook kan je er je autoreizen plannen en je wintersport kan ook georganiseerd worden. Maar wist je dat Kras ook cruises in hun reis assortiment heeft zitten?
Door de jaren heen zijn de vakantie wensen en eisen van de consument sterk veranderd en Kras heeft hier heel goed op ingespeeld. Men wilt steeds vaker meerdere bestemmingen tijdens één reis zien maar niet het gedoe van continu met de koffers te moeten zuilen en elke keer opnieuw in en uit te checken van je hotel. Als je op een cruise vakantie gaat ben je van alle gemakken voorzien, gebruik je de zelfde kamer tijdens je gehele verblijf en zul je meerdere bestemmingen zien. Makkelijker kan het niet gemaakt worden. Jij hoeft enkel nog maar aan boord te gaan en te genieten.

SOORTEN KRAS CRUISES

Via kras.nl kun je voor verschillende cruise types kiezen. Het grootste onderscheid zit hem in het vaarwater. Kies jij een zeecruise of een riviercruise?
Met de zeecruise kun je onder andere naar Scandinavië, Azië en de Pacific zien. Bij de riviercruise vaar je of door Europa of over de Nijl.
Kras werkt op dit moment met 21 verschillende rederijen. Hierdoor ben jij verzekerd dat je de door jouw gewenste cruise voor de beste prijs/kwaliteitsgarantie zult kunnen boeken. Wat ook prettig is aan de cruises die door kras.nl georganiseerd worden is dat ze op en top verzorgd zijn en dat alles van A tot Z voor je geregeld zal worden. Alles zit bij het kostenplaatje inbegrepen. Je vervoer wordt volledig verzorgd. (bus, trein, vliegtuig), zo ook je transfers.
Ook zijn alle maaltijden en de accommodatie inbegrepen in het kostenplaatje..
Je kunt al een cruisevakantie boeken vanaf 9 dagen. De langste reis die momenteel wordt aangeboden is 125 dagen lang.

DE CRUISEBESTEMMINGEN VAN 2024

Elk jaar zijn er cruise vakanties die herhaalt worden, maar ook komen er elk jaar weer nieuwe bestemmingen bij. Er wordt gekeken waar behoefte aan is, wat de reistrends zijn, wat de consument wilt. Het aanbod is zo divers dat er voor iedereen wel een reis (of meerdere) tussen zit.
Hoewel er veel en veel verschillende cruises aangeboden worden kunnen door de grote populariteit reizen ook snel volzet raken. Wees er dus snel bij en informeer op tijd over de mogelijkheden.
De cruises die momenteel ontzettend populair zijn, zijn de cruises door de Caribbean, de Canarische eilanden, Noord Amerika en Scandinavië

DE NIEUWSTE BESTEMMINGEN: DUBAI, ABU DHABI EN OMAN

Naast de cruise bestemmingen zoals hier boven genoemd, zijn er dit jaar ook nieuwe bestemmingen aan de Kras cruises toegevoegd. Dit jaar kan je met kras ook een cruise boeken naar het Midden Oosten. Was jij altijd al benieuwd naar het Magische Dubai, het exotische Abu Dhabi of het prachtige Oman? Dan kan je deze bestemmingen in 2023 bezoeken.
Er worden momenteel 5 verschillende cruises aangeboden die deze landen zal bezoeken. Deze cruises varieren van 8-13 dagen. Het fijne ook aan deze bestemmingen is, is dat je de reis met 3 dagen kunt verlengen. Je hebt de optie om 3 dagen langer in het 5 sterren hotel Grand Hyatt in Dubai te verblijven zodat je er zeker van bent dat je voldoende de tijd hebt om dit prachtige land te ontdekken en alle highlights kunt bezoeken.

WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS EEN CRUISE

Op de website van kras.nl kun je heel duidelijk zien wat voor cruises ze aanbieden, waar je uit kunt kiezen en welke reizen je kunt personaliseren. Het fijne aan de website van kras.nl is, is dat het ontzettend overzichtelijk is. Als je er bijvoorbeeld over uit bent dat je graag een zee cruise wilt maken kan je op het tabje ‘zee cruises’ drukken. Vandaar uit kan je je bestemming kiezen. Via een dropdown zie je alle opties. Ook wanneer je nog niet geheel zeker bent waar je naar toe wilt gaan kun je zo al je opties bekijken. Er wordt per cruise ook heel duidelijk aangegeven op welke data je deze kunt boeken, of er nog plaats is, wat de kosten zijn en wat je kunt verwachten. Er zijn verschillende rederijen waarmee TUI samenwerkt. Het kan zijn dat de ene op basis van de faciliteiten een grotere voorkeur heeft dan de andere. Bekijk daarom alle opties uitvoerig voordat je een besluit neemt.
Wat ook prettig is aan de cruises van kras.nl, is dat klanten hun reviews en scores kunnen achterlaten. Zo kun je van te voren een duidelijk beeld krijgen wat je cruise voorgangers vonden en kun je hun reviews ook meenemen in het maken van je besluit.

Als je eenmaal de locatie en de datum hebt gekozen krijg je een duidelijk overzicht over alles wat inbegrepen zit. Vervoer, wel of geen Nederlandstalige reisleiding aan boord, of er wel of geen optie is tot verlenging etc. Ook kun je hier zien of je de reis kunt personaliseren met bijvoorbeeld een speciaal WIFI-pakket

INTERNET AAN BOORD

We leven in een tijd waarbij social media en internet een grote rol spelen. Hoewel er wordt geadviseerd zo veel mogelijk offline te genieten van deze reizen en echt in het moment te zijn is het ook logisch dat je contact met het thuisfront wilt houden of wat foto’s van je reis, tijdens je cruise al wilt delen.
Omdat op zee de kosten voor het internetgebruik flink kunnen oplopen, omdat er verbinding gemaakt moet worden met het Maritieme netwerk, zijn er speciale WIFI-plannen in het leven geroepen. Om hier optimaal gebruik van te maken en er zeker van te zijn dat je straks niet voor onnodig hoge kosten komt te staan is het van belang dat je je eigen internet in z’n geheel uitzet tijdens je reis. Wanneer je een WIFI-pakket koopt, hou er dan ook rekening mee dat de snelheid van het internet, vooral als je midden op de zee bent, een stuk lager zal zijn dan wat je gewend bent.

De meeste rederijen bieden 3 verschillende pakketten aan:
*De prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen per rederij verschillen. Dit zijn de gemiddelde kosten.

1. Social Media Pakket:
Hiermee kan je al je social media raadplegen en zul je helemaal niks hoeven te missen. Je kunt gebruik maken van allerlei social media kanalen zoals onder andere Facebook, Messenger, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter, Snapchat en WhatsApp.
Videobellen zoals Viber, Whatsapp bellen en Facetime zijn helaas niet mogelijk.

Kosten
De kosten varieren van één euro tot vijf euro per dag, afhankelijk van het aantal dagen internetgebruik dat je op voorhand besteld.

2. Internet pakket Europa
Naast het social media pakket heb je nog twee andere pakketten waarmee je je aantal MB’s kunt uitbreiden. Wanneer je het Internet pakket Europa aanschaft kun je ook je emails ontvangen en youtube video’s kijken.
De pakketten varieren van pakket XS (50MB) tot pakket XXL (600MB) en de kosten varieren van 10 euro tot 120 euro.

3. Internet pakket Wereld
Dit zelfde pakket wordt ook aangeboden wanneer je reist buiten Europa. Echter zullen deze kosten wat hoger liggen. Je zult nu voor 120 euro 4000 MB’s krijgen in plaats van 6000 wanneer je het Europa pakket aanschaft.

FACILITEITEN
Een cruises chip bevat eigenlijk alles en vaak meer als een goed 4-5 sterren hotel. Denk hierbij aan verschillende zwembaden, eventueel kinderbaden, een namaak strand, verschillende restaurants, verschillende barren, wellness centra met heerlijke massage mogelijkheden en sauna’s.
Ook wordt er veel aandacht besteed aan live entertainment. Je kan het zo gek niet bedenken of het wordt op deze schepen aangeboden. Van musicals tot burlesque shows en van ijsshows tot magic shows. Je hoeft je geen moment te vervelen. En wil je toch liever wat actievers doen? Dat kan ook. Naast het zwemmen kan je soms tennissen, squashen of gaat fitnessen. Een rondje op het denk wandelen en genieten van het uitzicht is natuurlijk ook geen straf.

ETEN EN DRINKEN
Zoals hierboven vermeld worden er op elk schip verschillende restaurantjes en barretjes aangeboden. De aantallen verschillen per schip en ligt ergens tussen de vijf tot vijftien restaurants per schip en vijf en 15 barretjes per schip. Vaak wordt er een onderscheid gemaakt in verschillende keukens. Van Italiaans tot Frans en van Chinees tot Mediteranees. Zo kun je elke dag wat anders eten en ben je niet geboden aan vaste menukaarten. Op veel cruises kan je ook zelf bepalen wanneer je wilt eten en ben je niet verbonden aan vaste eettijden. Het eten wordt of a la carte aangeboden of in een buffetvorm. Heb je speciale eetwensen, allergieën? Schroom dan niet om dit aan het personeel door te geven. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om dit tijdens het boeken van je reis al kenbaar te maken zodat er nog beter rekening mee gehouden kan worden.

 

ACCOMMODATIE AAN BOORD
De kamers aan boord zijn vergelijkbaar met hotelkamers. Echter worden deze op het schip hutten genoemd. Je hebt verschillende hutcategorieën. Op elke verdieping kun je verschillende huttype vinden. Je hebt onder andere een binnenhut, een buitenhuis een balkonhut en een suite. Per hut wordt er ook aangegeven met hoeveel mensen je er mag verblijven. Bij de meeste rederijen en bij de meeste huttype zijn dit max. 4 personen per hut.

ALLE REDERIJEN WAARMEE KRAS.NL SAMENWERKT

1. AIDA
2. Breeze River Cruises
3. Carnival Cruise Lines
4. Costa Cruises
5. Cruise en Maritime Voyages
6. Disney Cruise Line
7. Holland America Line
8. KLUG
9. Mosturflot
10. MSC Cruises
11. Nicko Cruises
12. Norwegian Cruise Line
13. Pullmantur Cruises
14. Rivercruise Line AG
15. Royal Caribbean
16. Salco Holidays
17. Select Voyages
18. Trans River Line
19. Transocean
20. Triana Group
21. TUI Cruises

Alle rederijen hebben zo hun specialiteiten en vaargebieden. Door met veel verschillende rederijen samen te werken, momenteel zijn het er 21 om precies te zijn, is de gehele wereld onder de (reis) pannen en kun jij de hele wereld ontdekken.

WAAROM EEN CRUISEVAKANTIE

We leven in een tijd waarbij alles mogelijk is. Niks is te gek en we willen ook steeds meer. Wanneer je fulltime werkt en maar 2 weken vrij krijgt wil je natuurlijk ook zo veel mogelijk zien en doen. Om zelf een gehele reis te plannen kost ook veel tijd en energie en wanneer je zaken zelf regelt ben je ook volledig verantwoordelijk voor alles wat er op je reis eventueel mis gaat. Komt je chauffeur niet opdagen? Bevalt de accommodatie niet? Ben je niet tevreden over de restaurants? Je zult het dan allemaal zelf moeten oplossen en als je maar 2 weken de tijd hebt heb je daar natuurlijk helemaal geen zin in.
Wat fijn is aan een volledig verzorgde cruise is dat jij alleen op voorhand hoeft te beslissen waar je heen wilt gaan, welke bestemmingen je wilt zien en welk huttype je wilt. Je boekt, betaald en vanaf dat moment hoef jij helemaal niks meer te doen. Enkel nog maar genieten. En dat moet vast wel lukken. Mocht er ter plaatse iets zijn wat niet bevalt kan je altijd de reisbegeleiding aanspreken. Vaak is er ook een Nederlandstalige begeleiding aanwezig, dit wordt per reis aangegeven. Ook kan je er voor kiezen het klantenservice team van kras.nl op de hoogte te stellen. Door hun jaren lange ervaring in de reis industrie is er een probleem wat hun te gek is en zullen zij actief mee denken om een passende oplossing aan te bieden.

Wat ook fijn is aan een cruise vakantie is dat je je meerdere bestemmingen tijdens een reis zult zien. Wil jij bijvoorbeeld graag één van de nieuwste bestemmingen ontdekken die je bij kras.nl kunt boeken, namelijk het Midden Oosten, hoef jij zelf niks uit te zoeken. Je vaart met de cruise langs verschillende bestemmingen en landen en hoeft zelf alleen maar van boord te gaan wanneer je de bestemming bereikt hebt. Tussentijds kan je heerlijk genieten van alle faciliteiten aan boord. Dus in plaats van continu in de taxi zitten, naar het vliegveld gaan, in checken en uit checken, kan jij nu tijdens het reizen (want je vaart natuurlijk gewoon) heerlijk dobberen in het zwembad, lekker eten bij het buffet of genieten van een live entertainment show. Het is de ultieme vorm van ontspanning tijdens je vakantie.

Wat ook prettig is als je een cruise via kras.nl boekt, is dat je zelf ook niks hoeft uit te zoeken over eventuele visa’s die je nodig hebt. Je krijgt van kras.nl een heel duidelijk PDF bestand toegestuurd met alle informatie die jij nodig hebt, wat je kunt verwachten en wat er van jou verwacht wordt. Hier kun je ook alle visum informatie op terugvinden.

Een cruise vakantie is een enorm luxe vakantie. Ontspanning staat centraal en je moet zelf eigenlijk eenmaal je aan boord bent gestapt enkel nog maar genieten. Je hoeft niks te ondernemen waar je geen zin in hebt, als je het schip helemaal niet wilt verlaten hoeft dat ook niet. Je kunt precies doen waar je zin in hebt terwijl je omringd bent door de meest luxe faciliteiten.

AANBIEDINGEN KRAS.NL

Kras.nl heeft regelmatig aanbiedingen. Schrijf je daarom in op hun nieuwsbrief om goed op de hoogte te blijven van de kortingen. Boek je de reis 6 maanden op voorhand dan wordt er een vroegboekkorting aangeboden. Ook kunnen er, bovenop deze vroegboekkorting nog kortingen op de hutten aangeboden worden. Je kunt soms voor de prijs van een binnenhut ook geupgrade worden naar een balkon hut. Heb je echt geluk kom je misschien ook een aanbieding tegen tegen de mooiste hut van het schip. De suite. In de suite voel je je echt de koning of koningin van het schip.

Als jij nog meer informatie wilt over de verschillende opties, neem dan snel een kijkje op kras.nl en wie weet maak jij dit jaar zelf ook een mooie cruise! Het zal in ieder geval een reis worden om nooit te vergeten!

Naar Kras cruises
Vroegboekkorting
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart