Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

De IJsvogel

Recreatielandgoed De IJsvogel is een luxe vakantiepark op een prachtige locatie midden in de natuur van de Veluwe . Vakantiepark De IJsvogel ligt in het toeristische dorp Voorthuizen in de Gemeente Barneveld. Heerlijk genieten van rust, ontspanning en vertier kan prima op dit vakantiepark. De omgeving kent een prachtige fiets- en wandelomgeving.

Vakantie boeken naar de IJsvogel

Wil jij ook je vakantie boeken naar het vakantiepark de IJsvogel? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij werken namelijk samen met vele reisorganisaties waardoor u een goedkope vakantie kunt boeken. Of u nu op zoek bent naar een romantisch weekendje weg voor 2 personen. Gezellig met het hele gezin wilt genieten van een actieve vakantie op de Veluwe of gewoon lekker zomervakantie wilt vieren. U vindt vele soorten accommodaties op het recreatielandgoed de IJsvogel terug. Denk hierbij aan een chalet, lodge, safaritenten, vakantiehuisjes of een luxe vakantievilla. De meeste accommodaties zijn geschikt voor 2 – 8 personen. Daarnaast zijn er ook een paar groepshuizen beschikbaar voor 12, 20 en 24 personen als je gezellig met de hele familie of vrienden op vakantie wilt gaan.

de ijsvogel vakantiepark

Source: www.zoover.nl

Vakantiepark Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen

Actieve vakantie op de Veluwe

Het recreatiepark de IJsvogel ligt aan de rand van de Veluwe wat u veel opties geeft. Het park is namelijk omgeven door mooie bossen met vele wandelroutes. Ook de diverse fietsroutes welke dwars door de Veluwe lopen kan je vanaf nemen. Of je nu op zoek bent naar een fietstocht van 10km of een mooie lange tocht wilt maken 50km. Heerlijk touren door de uitgestrekte heideveld, genieten van de diverse dorpjes op de Veluwe en vooral genieten en ontspannen van de natuur. De Veluwe is groot en prachtig om van te genieten het hele jaar door. Met dit recreatiepark als startpunt begint je vakantie uitstekend. Naast genieten van wandelen en fietsen zijn er het hele jaar door diverse activiteiten te ondernemen op de Veluwe. Deze kun je eenvoudig vinden en boeken via de receptie van het park.

de ijsvogel vakantiepark

Source: www.parkvakanties.nl

Landgoed De IJsvogel - Aanbiedingen, Ervaringen & Foto's!

De IJsvogel in vogelvlucht

Wil je een sfeer impressie hebben van dit vakantiepark? Hieronder hebben wij een paar promotie video’s gepost waarbij je meerdere kanten van het recreatiepark de IJsvogel kunt bekijken.

Vakantiewoning in Voorthuizen - Recreatielandgoed De IJsvogel | Way of Living | Vogelveld

Aflevering Way of Living, opnames van Recreatielandgoed de IJsvogel, project Vogelveld. https://www.deijsvogel.nl/

RTL Vakantie Magazine (Summer special) - Landgoed de IJsvogel

Tags:

Vroegboekkorting
   Vroegboekkorting
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0
   Shopping cart