Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

Vroegboekkorting Solfly

Een nieuwe speler in de reisbranche is Solfly. Deze Nederlandse reisorganisatie staat voor voordelig op vakantie gaan naar het Middellandse zeegebied. Met inmiddels meer dan 20 bestemmingen heeft u een ruime keuze. Het concept bij Solfly is eigenlijk heel simpel. Ze zoeken de goedkoopste vluchten naar het Middellandse zeegebied uit en koppelen daar diverse mooie accommodaties aan. Hierdoor bent u verzekerd van een voordelige vakantie naar diverse top bestemmingen. U heeft hier de keuze uit wel 500 accommodaties in de landen Griekenland, Spanje en Portugal. U vliegt hierbij met de vliegtuigen van Corendon. Het Middellands zeegebied is natuurlijk de ideale bestemming voor de zonvakantie. Met temperaturen tussen de 20-  en 40 graden in de zomer is het elke dag eigenlijk wel genieten. Als u op vakantie gaat in de zomer is een vakantie boeken bij Solfly dus zeker een goede keuze.

Bekijk hier het actuele aanbod van Solfly

Overwinteren met Solfly

Niet alleen in de zomer is vakantie lekker. In de winter even ons koude landje verlaten voor een zonvakantie is natuurlijk ook echt niet verkeerd. Bij Solfly stoppen ze dan ook niet met de vakanties als het winter word. In Europa en zeker niet te vergeten de Canarische eilanden zijn er nog heerlijke temperaturen. De 30 graden word dan misschien wel niet gehaald, maar met een temperatuur van rond de 20- tot 25 graden op een van de Canarische eilanden is zeker nog een optie. In je t-shirt rond kunnen lopen overdag en genieten van een welverdiende vakantie in november of december. Overwinteren met Solfly is dan ook zeker een goede optie voor degene die even weg willen gaan. Het aanbod aan overwinter vakanties word elk jaar groter, en daarbij zijn de prijzen vaak een heel stuk lager dan in de zomerperiode. Voor degene die niet gebonden zijn aan schoolvakanties is dit dan ook een hele interessante optie.

Zomervakantie = zonvakantie

Met het actuele reisaanbod van Solfly kunt u eigenlijk alleen maar kiezen uit zonvakanties. In het Middellandse zeegebied is het namelijk praktisch altijd zomer. Om maar even een greep uit het vakantieaanbod van Solfly te pakken. U kunt een vakantie boeken naar de zon eilanden Ibiza, Mallorca, Kreta, Rhodos, Kos en Corfu. Daarnaast zijn de diverse Canarische eilanden ook voordelig te boeken zoals Gran Canaria en Tenerife. Heerlijk genieten van de zon is dan ook het motto van Solfly.

Een zonvakantie is heerlijk genieten van de zon natuurlijk. Echter een verblijf op een van deze vakantie eilanden is ook genieten van vele extra’s. Denk hierbij aan diverse bezienswaardigheden, festivals, culturele uitstapjes en ga zo maar door. Daarnaast kunt u voor diverse arrangementen kiezen. Houd u ervan om erop uit te gaan dan kunt u ook een auto huren. Lekker buiten de deur eten of juist voor een all-inclusive concept kiezen. Het is allemaal mogelijk met deze reisaanbieder.

Vroegboekkorting Solfly

U heeft al extra voordelige prijzen op vele bestemmingen als u boekt via Solfly. Daarnaast kunt u met de vroegboekkorting Solfly nog eens extra profiteren. Geen gedoe, reserveringskosten of administratiekosten. Gewoon op tijd uw vakantie boeken met extra voordeel. Als u gebruik maakt van de vroegboekkorting Solfly bent u verzekerd van uw bestemming. Natuurlijk kan je ook voordelig op vakantie met een last-minute vakantie, echter bent u daarbij afhankelijk van het aanbod. Bij de vroegboekkorting acties is het aanbod nog groot en heeft u een ruime keuze. Bij een last-minute vakantie moet u het doen met de vakanties die nog niet volgeboekt zijn.

Bekijk hier het actuele aanbod van Solfly

Vroegboekkorting
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart