Betaal nooit teveel voor uw vakantie of uitje!

Beekse bergen

Lekker op vakantie naar de Beekse Bergen is een echte aanrader. Voor jonge gezinnen, families maar ook gewoon voor de natuurliefhebbers is het heerlijk verblijven op het vakantiepark de Beekse Bergen. Het vakantiepark welke tegen de dierentuin aan ligt laat je genieten van de natuur op het park en ook van de dierentuin die ernaast ligt. Lekker wakker worden met de geluiden van de diverse dieren rondom het park. Je voelt je bijna in Afrika met de diverse geluiden om je heen. Daarnaast zijn de vakantiehuizen op het park voorzien van de moderne gemakken en staan ze bekend om hun netheid. Kortom een vakantie naar dit vakantiepark op de Beekse Bergen is een echte aanrader. Een prima verblijf voor een weekendje weg, maar ook voor een of twee weken even weg van huis zijn en genieten van een welverdiende vakantie.

Safaripark Beekse Bergen en Speeltuin Beekse Bergen

Veel mensen denken bij de Beekse Bergen aan de dierentuin natuurlijk. De grootste dierentuin van Nederland qua oppervlakte waar je zelfs met je eigen auto een stuk doorheen kunt rijden. Prachtig natuurlijk. Daarbij hebben ze ook een hele diverse dierentuin waar je op een lekker laagdrempelige manier kennis kunt maken met veel soorten dieren. Voor kinderen een prachtige dierentuin, maar ook voor de volwassenen is het een echte aanrader. Houd je ook van een goede wandeling dan kan je natuurlijk de dierentuin gewoon wandelend verkennen, maar ik zou je wel aanraden om eerst per auto de dierentuin te gaan verkennen voor een complete ervaring. Daarnaast vaart er ook nog een rondvaartboot rond waarmee je diverse dieren ook vanaf het water kunt gaan bewonderen. Kortom het is een dierentuin welke een unieke ervaring geeft.

Vakantiepark Beekse Bergen

En bij de dierentuin heb je dan ook het vakantiepark. Deze is natuurlijk helemaal in stijl opgezet bij de dierentuin. Leuke dierenthema’s, junglehuizen en veel leuke animatie voor de kinderen. Is het dan ook een aanrader om lekker hiernaartoe op vakantie te gaan? Natuurlijk. Als je zin hebt in lekker gezellig genieten van een prachtige natuur, leuke activiteiten en mooie vakantiehuisjes dan zit je hier helemaal goed. En de prijs? De prijs is ook nog eens lekker scherp te noemen. Met de Beekse Bergen vroegboekkorting actie kan je daarbij nog eens profiteren van een leuke korting als je er vroeg bij bent. Geen gedoe, alleen maar op tijd reserveren. Het grote voordeel daarbij is ook nog eens dat je verzekerd bent van een plekje op jou datum. Zeker tijdens de schoolvakanties en het traditionele hoogseizoen lopen de vakantieparken tegenwoordig snel vol. Je hebt de keuze uit de volgende overnachtingsmogelijkheden:

  • Safari Resort
  • Lake Resort
  • Safari Hotel

De beide resorts hebben daar weer veel verschillende accommodaties op staan. Hieronder lees je meer over de diverse mogelijkheden. Van vlak langs het park, tussen de dieren of ietsje verder ervan af alleen dan wat groter zitten. Wist u dat ze op de Beekse Bergen ook diverse groepsaccommodaties hebben? Tot wel 16 personen in 1 vakantiehuisje.

 

Vroegboekkorting
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0